Icon / ae andet arrow-down arrow-down arrow-down beboermappen Boligsøgning bytte-fremleje photograph checkmark checkmark document domea_ae dropdown_arrow Forbrug handbog husleje-forbrug hvad-almenbolig klage LinkedIn location login mail opsigelse phone Print reparationer-forbedringer search share_facebook share_linkedin share_mail share_twitter Svar på tilbud Twitter sog-bolig svar-lejetilbud websupport midtdanmark syddanmark sjaelland hovedstaden nordjylland

Hvert år opstår der 14.000 brande i Danmark. Desværre sker det ofte, at de berørte ikke har en forsikring, og så er ingen hjælp at hente fra forsikringsselskaberne. For boligafdelingernes ejendomsforsikring dækker nemlig ikke skader på indbo eller skader, man kommer til at påføre andre. Værst ser det ud for familier, der bor til leje. Her har hver anden husstand ingen indboforsikring.

Derfor opfordrer Domea jævnligt beboerne til at sikre sig i tilfælde af brand. Både i form af røgalarmer og i form af en indboforsikring.

Indboforsikring hos Gjensidige

Senest har Domea indgået en aftale med forsikringsselskabet, Gjensidige, der sikrer alle beboere en samlerabat på 15 procent på forsikringer hos Gjensidige, hvis de har mindst tre forsikringer.

  • Dækker, hvis du skader andre eller andres ting
  • Dækker retshjælp
  • Dækning ved brand
  • Dækning ved cykeltyveri ved tilkøb af tillægsforsikring
  • 15 procent i samlerabat hvis du samler mindst tre forsikringer. Samlerabatten gælder for forsikringer for bil, hus, fritidshus, indbo-, ejerskifte eller ulykkesforsikring.

Du kan kontakte Gjensidige på telefon 70 10 90 09. Du skal blot oplyse, at du bor i en ejendom, der administreres af Domea for at få rabatten.