Icon / ae andet arrow-down arrow-down arrow-down beboermappen Boligsøgning bytte-fremleje photograph checkmark checkmark document domea_ae dropdown_arrow Forbrug handbog husleje-forbrug hvad-almenbolig klage LinkedIn location login mail opsigelse phone Print reparationer-forbedringer search share_facebook share_linkedin share_mail share_twitter Svar på tilbud Twitter sog-bolig svar-lejetilbud websupport midtdanmark syddanmark sjaelland hovedstaden nordjylland

De fem kandidater har alle takket ja til at indgå i det særlige forløb med samtaler undervej, som bestyrelsen tilbyder. Efter samtalerne i sidste uge indspillede kandidaterne hver især en lille video, hvor de blandt andet fortæller, hvorfor de stiller op til posten som formand for Domea.

Valget af Domeas nye formand sker på Domeas repræsentantskabsmøde 19. juni i Nyborg.

Formandsvalget er en direkte følge af, at Karin Thomsen, som har været Domeas formand gennem ti år, har besluttet sig for, at der skal nye kræfter til.

Kandidaterne er:

Jens Anker Gjelstrup fra Vejle-Børkop
Jesper Michael Hasemann fra Aabybro
Flemming Lumby fra Ishøj
Poul Rasmussen fra Vordingborg
Maria Beckwith fra Fredensborg.

Opdateret 10. april. Maria Beckwith har trukket sit kandidatur af helbredsmæssige grunde, så der nu er fire kandidater i spil til posten som formand for Domeas bestyrelse.