Icon / ae andet arrow-down arrow-down arrow-down beboermappen Boligsøgning bytte-fremleje photograph checkmark checkmark document domea_ae dropdown_arrow Forbrug handbog husleje-forbrug hvad-almenbolig klage LinkedIn location login mail opsigelse phone Print reparationer-forbedringer search share_facebook share_linkedin share_mail share_twitter Svar på tilbud Twitter sog-bolig svar-lejetilbud websupport midtdanmark syddanmark sjaelland hovedstaden nordjylland

Selv om Domea først skifter brand og logo fra 22. juni, kan det allerede nu tages i brug ved skiltning på servicecentrene. Flere boligorganisationer har nemlig længe ønsket at kunne producere skilte til deres nye servicecenter, men samtidig ønsker de at benytte det nye design, der introduceres sammen med Domeas nye logo.

For at undgå yderligere ventetid med den lokale skiltning, sendes der allerede i dag en design-guide ud til servicecentrene med en række flotte eksempler på, hvordan den lokale skiltning kan udformes.

Sådan gør I

Hvis I ønsker at gøre brug af den nye design-guide, skal I blot kontakte jeres kundechef, som kan hjælpe jer med det fornødne. Kundechefen kan bl.a. hjælpe med at sende design-guiden til jeres skilteleverandør, som så kan producere de skilte, I aftaler. Der er ikke priser med i design-guiden. Prisen aftales med den leverandør, I vælger. Det kan fx være Ideskilte, som Domea har en rammeaftale med.

Det nye design er udarbejdet sammen med organisationerne

De forskellige skiltedesign er udarbejdet i samarbejde med repræsentanter for de største boligorganisationer. Selv om det er frivilligt, om man vil bruge det nye design til skiltning, er der bred opbakning til at bruge den nye design-guide.

Fremtrædende lokal identitet

Resultatet er, at der kan vælges mellem fire forskellige skiltedesign samt en række design af forskellige typer aluminiumsskilte. Fælles for skiltene er, at den lokale identitet får den mest fremtrædende plads, mens Domeas logo står nederst på de enkelte skilte.

Efter 22. juni følger breve og visitkort med

Den udsendte design-guide omfatter kun skilte til servicecentre, afdelinger samt beklædning. Fra 22. juni, hvor resten af Domea tager det nye logo i brug, vil det også dukke op på brevpapirer, visitkort mv. Det gælder også for servicecentrene. Det fortæller vi mere om senere.

Tilskud til udskiftning af eksisterende skiltning

For de servicecentre, der allerede har investeret i skiltning på centret og som ønsker at skifte til det nye design, er det aftalt, at Domea betaler for udskiftning af folie/overflade på eksisterende skilte på servicecentrene.