Icon / ae andet arrow-down arrow-down arrow-down beboermappen Boligsøgning bytte-fremleje photograph checkmark checkmark document domea_ae dropdown_arrow Forbrug handbog husleje-forbrug hvad-almenbolig klage LinkedIn location login mail opsigelse phone Print reparationer-forbedringer search share_facebook share_linkedin share_mail share_twitter Svar på tilbud Twitter sog-bolig svar-lejetilbud websupport midtdanmark syddanmark sjaelland hovedstaden nordjylland

Rådhusgården i Ørbæk er 16 nye og 3 ombyggede attraktive almennyttige boliger på pladsen for det tidligere Ørbæk Rådhus og det gamle posthus på Banestien 4.

Alle boliger har 2-4 værelser, og størrelserne er mellem 78 og 106 m2. De er opført i moderne stil og beliggende i grønne omgivelser, der giver et strejf af stedets historie.

Læs invitationen til til 1. spadestik på Rådhusgaarden i Ørbæk​ her