Icon / ae andet arrow-down arrow-down arrow-down beboermappen Boligsøgning bytte-fremleje photograph checkmark checkmark document domea_ae dropdown_arrow Forbrug handbog husleje-forbrug hvad-almenbolig klage LinkedIn location login mail opsigelse phone Print reparationer-forbedringer search share_facebook share_linkedin share_mail share_twitter Svar på tilbud Twitter sog-bolig svar-lejetilbud websupport midtdanmark syddanmark sjaelland hovedstaden nordjylland

Såfremt de enkelte boligorganisationer ønsker det, kan aftalen omfatte alle de cirka 60.000 beboere, der bor i en ejendom, der administreres af Domea.dk.

Bestyrelserne skal bekræfte, at de vil benytte aftalen
Umiddelbart efter sommerferien vil bestyrelserne modtage et brev, hvor de bliver bedt om at svare på, om det er noget de og deres beboere er interesseret i at deltage i.