Icon / ae andet arrow-down arrow-down arrow-down beboermappen Boligsøgning bytte-fremleje photograph checkmark checkmark document domea_ae dropdown_arrow Forbrug handbog husleje-forbrug hvad-almenbolig klage LinkedIn location login mail opsigelse phone Print reparationer-forbedringer search share_facebook share_linkedin share_mail share_twitter Svar på tilbud Twitter sog-bolig svar-lejetilbud websupport midtdanmark syddanmark sjaelland hovedstaden nordjylland

Domea.dk arbejder sammen med Beredskabsforbundet på at uddanne danskerne i, hvordan man sikrer sig selv og sine nærmeste i forskellige kritiske situationer, fx ved brand.
 
Beredskabsforbundet har af Folketinget fået til opgave at oplyse og uddanne befolkningen i, hvordan man kan sikre sig selv og sine nærmeste i forskellige situationer. Herunder at fokusere på, hvordan man i egen bolig kan sikre sig mod forskellige ulykker og hændelser, som eksempelvis brand, faldulykker etc.  Det er dette arbejde, der nu gennemføres i samarbejde med Domea.dk.
 
Kurserne er ganske gratis, og der er adgang for alle jeres beboere.

Adskillige kurser er afholdt

Vi har på nuværende tidspunkt afholdt kurserne i DOMEA regi hos Ballerup Boligselskab, Haderslev Boligselskab, Ishøj Boligselskab, Domea Vejle-Børkop, Domea Varde og Holbæk Boligselskab. Og vi har i skrivende stund aftaler med flere af afdelinger om kurser henover og efter sommeren.

Dét fokuserer kurserne på

Kurset fokuserer på almen sikkerhed og brandsikkerhed hos den enkelte beboer og på fællesarealerne – hvilket medfører øget beboertryghed, færre ulykker og tættere naboskab. Kurset kan samtidigt være medvirkende til at reducere de generelle omkostninger på blandt andet forsikringer og reparationer på bygninger og inventar.

Sådan kan du selv arrangere et kursus for dine beboere

Skulle du være interesseret i at vide mere om kurset, inden du og din bestyrelse beslutter sig for at rekvirere dette, stiller både Beredskabsforbundet og Domea.dk gerne op til et uforpligtende møde med dig og bestyrelsen, sådan at eventuelle spørgsmål om kurset, formålet og afviklingen kan besvares.
 
Du skal blot tage fat i en af nedenstående personer, der kan hjælpe dig med at sætte et møde op.
 
Steen Svanholmer, chefkonsulent    
Beredskabsforbundet  
ssv@beredskab.dk
 
Flemming Petersen, frivilligkonsulent
Beredskabsforbundet
robustborger@beredskabsforbundet.dk
 
Preben Christensen, seniorkonsulent
Domea.dk
prc@domea.dk