Icon / ae andet arrow-down arrow-down arrow-down beboermappen Boligsøgning bytte-fremleje photograph checkmark checkmark document domea_ae dropdown_arrow Forbrug handbog husleje-forbrug hvad-almenbolig klage LinkedIn location login mail opsigelse phone Print reparationer-forbedringer search share_facebook share_linkedin share_mail share_twitter Svar på tilbud Twitter sog-bolig svar-lejetilbud websupport midtdanmark syddanmark sjaelland hovedstaden nordjylland

Domea.dk arbejder løbende på at sikre gode rabat-aftaler med leverandører til gavn for samtlige 60.000 beboere i boliger, som administreres af Domea.dk. Senest har et EU-udbud resulteret i en aftale med seks leverandører af syv mærkevarer inden for inventar til køkken, bad og garderobe.

De syv mærkevarer er:

  • Bolind Handel, der leverer KVIK Køkken og Designa Køkken
  • HTH-Køkkener
  • Vordingborg Køkkenet
  • JKE Design
  • E&P service, der giver rabat på montering af køkkener fra IKEA
  • E&P service  aftale med Svane Køkkenet

Sådan opnås rabatterne

Skal der købes ind over råderetten, skal købet foregå gennem det lokale servicecenter eller ejendomskontor, der sørger for, at rabatten opnås.

Men beboerne kan også opnå rabatterne som privatpersoner, fx til renovering af sommerhus eller lignende. I så fald skal de blot medbringe deres lejekontrakt, når de henvender sig til leverandøren og oplyse, at Domea har indgået en rabataftale med dem.

Præcist hvor store de enkelte rabatter er, ønsker leverandørerne ikke offentliggjort her i nyhedsbrevet, men de beløber sig til mellem 17,5 og 46 procent af den vejledende pris.

Hvis du ønsker at få mere information om Domea.dks forskellige rabataftaler, som beboere og boligafdelinger kan gøre brug af, kan du kontakte strategisk indkøber Peter Jacobsen på e-mail: pdj@domea.dk