Icon / ae andet arrow-down arrow-down arrow-down beboermappen Boligsøgning bytte-fremleje photograph checkmark checkmark document domea_ae dropdown_arrow Forbrug handbog husleje-forbrug hvad-almenbolig klage LinkedIn location login mail opsigelse phone Print reparationer-forbedringer search share_facebook share_linkedin share_mail share_twitter Svar på tilbud Twitter sog-bolig svar-lejetilbud websupport midtdanmark syddanmark sjaelland hovedstaden nordjylland

Domea.dks repræsentantskab har valgt Jens-Anker Gjelstrup som ny bestyrelsesformand efter en åben og spændende valgproces, hvor fire kandidater stillede op. Jens-Anker Gjelstrup blev valgt i første valgrunde.

Domea.dk har på repræsentantskabsmødet den 19. juni valgt Jens-Anker Gjelstrup som ny formand for bestyrelsen blandt fire kandidater.

Jens-Anker er 57 år, kommer fra Vejle, og er til daglig virksomhedskonsulent i Jobcenter Horsens og formand for organisationsbestyrelsen i Domea Vejle-Børkop og formand for afdelingerne 87 og 59.

- Jeg er rigtig glad for en sober valgkamp og den store opbakning, jeg fik fra Domea.dks repræsentantskab. Jeg glæder mig til at tage fat på arbejdet sammen med den øvrige bestyrelse om at styrke Domea.dks konkurrenceevne og ruste Domea.dk til fremtiden, siger Jens-Anker Gjelstrup, nyvalgt formand for Domea.dk.

Domea.dks afgående bestyrelsesformand gennem 10 år, Karin Thomsen, har valgt ikke at genopstille. Domea.dks bestyrelse valgte i den forbindelse at åbne formandsvalget, således alle 600 organisationsbestyrelsesmedlemmer fra de 100 boligorganisationer, som Domea.dk administrerer, blev opstillingsberettiget.

Den åbne valgproces har forløbet siden januar 2015 og har indebåret regionale kandidatpræsentationer og valgvideoer af de fire kandidater, som stillede op til formandsposten. Jens-Anker Gjelstrup blev valgt på repræsentantskabsmødet i første valgrunde. Se tidligere omtaler af valget på formands-siderne her.