Icon / ae andet arrow-down arrow-down arrow-down beboermappen Boligsøgning bytte-fremleje photograph checkmark checkmark document domea_ae dropdown_arrow Forbrug handbog husleje-forbrug hvad-almenbolig klage LinkedIn location login mail opsigelse phone Print reparationer-forbedringer search share_facebook share_linkedin share_mail share_twitter Svar på tilbud Twitter sog-bolig svar-lejetilbud websupport midtdanmark syddanmark sjaelland hovedstaden nordjylland

Velkommen til Domea.dks nyhedsbrev i juli. Vi hedder nemlig fremover Domea.dk. Det blev besluttet på Domea.dks repræsentantskabsmøde fredag, den 19. juni. I øvrigt tak for sidst til dig, som deltog. Håber du havde et par gode og lærerige dage og fik inspiration med hjem.

I nyhedsbrevet kan du læse om valget af vores nye formand Jens-Anker Gjelstrup. Du kan også læse om, hvorfor vi skifter navn og har fået nyt logo. Endelig kan du læse om de andre beslutninger på repræsentantskabsmødet, hvor jeg særligt vil fremhæve ændrede regler for indstilling til valg til Domea.dks bestyrelse, som jeg synes er med til at tale demokratiet op og gøre virksomheden endnu mere åben og transparent.

De gode og effektive løsninger finder vi sammen i god dialog. Vi har fokus på opgaver, færdigheder og resultater. Derfor er det en fornøjelse, at Domea.dks nye demokratiske opbygning understøtter denne tilgang til at udvikle forretningen.

Jeg ønsker dig en rigtig god sommer.

Thomas Holluf Nielsen