Icon / ae andet arrow-down arrow-down arrow-down beboermappen Boligsøgning bytte-fremleje photograph checkmark checkmark document domea_ae dropdown_arrow Forbrug handbog husleje-forbrug hvad-almenbolig klage LinkedIn location login mail opsigelse phone Print reparationer-forbedringer search share_facebook share_linkedin share_mail share_twitter Svar på tilbud Twitter sog-bolig svar-lejetilbud websupport midtdanmark syddanmark sjaelland hovedstaden nordjylland

Prisen er stiftet af Domea.dks bestyrelse for at anerkende de lokale ildsjæle, der hver dag og helt frivilligt gør en kæmpe indsats i deres lokale boligområde.

Ud over en særlig dirigentklokke bestod prisen af et diplom og en gavecheck til indkøb til vindernes boligafdeling.

De heldige vindere blev:

Boje Krogh Hansen fra ’Lille Manhatten’ i Jyllandsgade i Horsens. Boje Krogh Hansen forstår at iscenesætte boligområdet, bl.a. med 500 tulipaner og påskeliljer. Han tilrettelægger ture for beboerne, og sidst inviterede han de andre afdelinger med. Efter turen havde han arrangeret stegt flæsk på en lokalrestaurant – selvfølgelig til specialpris. Han roses for det store arbejde, han lægger i bestyrelsen. Boje Krogh Hansen blev præmieret med Årets Klokke, en messingklokke med indgravering.

Anne Hartvig fra Nygårdsparken i Brøndby. Anne Hartvig har været med i bestyrelsesarbejdet i tre årtier og bl.a. taget initiativ til at etablere et såkaldt gård-råd, en pensionistklub, loppemarkeder, busture for børnefamilier og pensionister. Og lige nu brygges der på planer om at etablere en spiseklub for enlige og omdanne en af de store græsplæner til nyttehaver. Indtil videre har hun sammen en anden beboer etableret en lille have med højbede. Anne Hartvig blev præmieret med 5.000.

Afdelingsbestyrelsen i afdeling 8703 i Domea Vejle-Børkop. De har brugt en stor del af deres fritid på at gøre boligforholdene bedre for afdelingens beboere. Og så gennemfører de arrangementer for beboerne, bl.a. juletræsfester og sommerarrangementer. De har holdt loppemarked og arrangeret besøg af det lokale brandvæsen med en rigtig brandbil, der ud over grillfesten var en stor succes hos børnene. Der er selvfølgelig fokus på brandsikkerhed. Et andet arrangement har fokus på trafiksikkerhed med besøg af den lokale landbetjent, som kårede årets cyklist. Senest skal afdelingen på Tryg Fondens Danmarkskort med sin egen hjertestarter. Endelig gennemføres en familiekonkurrence, hvor den familie der kan samle mest ukrudt kåres til årets ukrudtsfamilie. Afdelingsbestyrelsen blev præmieret med 5.000 kr.

Jens-Erik Svensson fra Kirsebærplantagen i Vordingborg. Jens-Erik Svensson er en lokal beboer og ildsjæl. Han er tovholder på afdelingens 12 nyttehaver, som blev iværksat i 2012, hvor han hjælper beboerne. Han sørger sammen med sin kone for, at der er pænt beplantet i kummer og på pladser i afdelingen. Han sørger for at udlåne den fælles borehammer, så beboerne kan få hængt deres skilderier op. Og så er han en vigtig brik i afdelingens affaldssortering. Han er på alle måder en hjælpsom og skattet ildsjæl. Jens-Erik Svensson blev præmieret med 5.000 kr. til brug i afdelingen.

Festudvalget i Skjoldvænget afd. 79-1 i Assens. Udvalgt arrangerer en lang række aktiviteter, eksempelvis: Mandagsmatine - hvor der spilles kort, syes, strikkes og snakkes - Krolf, fællesspisning, filmaften, foredrag, bankospil, udflugter og mindfulness. Og så er der selvfølgelig festerne om foråret, til Skt. Hans, der er høstfest, julestue og nytårsfesten – ikke at forglemme – på selve nytårsaften. Festudvalget blev præmieret med 5.000 kr.

Afdelingsbestyrelsen i Gadehavegaard fra Taastrup. De benytter enhver lejlighed til at promovere sig som Danmarks smukkeste ghetto, og der arbejdes ihærdigt på at forbedre området. De er meget aktive og opsøgende, når det gælder kontakt til lokale politikere, beslutningstagere og politiet. De er repræsenteret i styregruppen for den lokale områdefornyelse og de etablerer festivaler med nabobebyggelserne. Endelig har de foretaget en gennemgribende energi-renovering af en enkelt blok, som de kalder 0-energi-huset. Afdelingsbestyrelsen i Gadehavegaard blev præmieret med 10.000 kr. til brug for det fortsatte arbejde med at forbedre området.