Icon / ae andet arrow-down arrow-down arrow-down beboermappen Boligsøgning bytte-fremleje photograph checkmark checkmark document domea_ae dropdown_arrow Forbrug handbog husleje-forbrug hvad-almenbolig klage LinkedIn location login mail opsigelse phone Print reparationer-forbedringer search share_facebook share_linkedin share_mail share_twitter Svar på tilbud Twitter sog-bolig svar-lejetilbud websupport midtdanmark syddanmark sjaelland hovedstaden nordjylland

Mellem Teglgårdsvej og Skamlingvejen, centralt beliggende ved Koldings campusområde, opføres 3 punkthuse med i alt 82 almene ungdomsboliger. Byggeriet åbner sig mod Skamlingvejen og formidler terrænspringet til Teglgårdsvej.

I tilknytning til byggeriet udføres udearealer i form af tagterrasser samt parkering og cykelparkering. Byggeriet opføres med dels grå teglstensfacader dels hvide, pudsede murfelter. Lejlighederne er indrettet som 1-rums og 2-rums-boliger med eget køkken og bad.

Byggeriet udføres i perioden februar 2015 til maj 2016.