Icon / ae andet arrow-down arrow-down arrow-down beboermappen Boligsøgning bytte-fremleje photograph checkmark checkmark document domea_ae dropdown_arrow Forbrug handbog husleje-forbrug hvad-almenbolig klage LinkedIn location login mail opsigelse phone Print reparationer-forbedringer search share_facebook share_linkedin share_mail share_twitter Svar på tilbud Twitter sog-bolig svar-lejetilbud websupport midtdanmark syddanmark sjaelland hovedstaden nordjylland

Ansættelsen af Claus Aastrand som ny it- og digitaliseringschef markerer startskuddet i en ambitiøs digitaliseringsstrategi. Domea.dk investerer et tocifret millionbeløb i styrket digitalisering og automatisering af ejendomsdrift og boligadministration for at styrke kvalitet og service overfor beboerne og de almene boligorganisationer, der administreres af Domea.dk. Strategien implementeres de kommende to år.

Claus Aastrand kommer fra en stilling som it strategi - og stabschef i Koncern-it på Københavns Universitet. 

Ansættelsen af Claus Aastrand som ny it- og digitaliseringschef markerer startskuddet i en ambitiøs digitaliseringsstrategi. Domea.dk investerer et tocifret millionbeløb i styrket digitalisering og automatisering af ejendomsdrift og boligadministration for at styrke kvalitet og service overfor beboerne og de almene boligorganisationer, der administreres af Domea.dk. Strategien implementeres de kommende to år.

Claus Aastrand kommer fra en stilling som it strategi - og stabschef i Koncern-it på Københavns Universitet.

Tidligere har Claus Aastrand arbejdet som afdelingschef i softwarefirmaet SDC og som programchef i Bankernes EDB Central BEC med ansvar for udvikling af BECs erhvervsprogram. Før det var Claus Aastrand projektleder i IBM.

Claus Aastrand er 46 år og blev i 1997 cand.scient.adm. i økonomi og planlægning fra Roskilde Universitet. Privat er Claus Aastrand bosiddende i Hillerød med hustru og to børn på 9 og 11 år.