Ansættelsen af Claus Aastrand som ny it- og digitaliseringschef markerer startskuddet i en ambitiøs digitaliseringsstrategi. Domea.dk investerer et tocifret millionbeløb i styrket digitalisering og automatisering af ejendomsdrift og boligadministration for at styrke kvalitet og service overfor beboerne og de almene boligorganisationer, der administreres af Domea.dk. Strategien implementeres de kommende to år.

Claus Aastrand kommer fra en stilling som it strategi - og stabschef i Koncern-it på Københavns Universitet. 

Ansættelsen af Claus Aastrand som ny it- og digitaliseringschef markerer startskuddet i en ambitiøs digitaliseringsstrategi. Domea.dk investerer et tocifret millionbeløb i styrket digitalisering og automatisering af ejendomsdrift og boligadministration for at styrke kvalitet og service overfor beboerne og de almene boligorganisationer, der administreres af Domea.dk. Strategien implementeres de kommende to år.

Claus Aastrand kommer fra en stilling som it strategi - og stabschef i Koncern-it på Københavns Universitet.

Tidligere har Claus Aastrand arbejdet som afdelingschef i softwarefirmaet SDC og som programchef i Bankernes EDB Central BEC med ansvar for udvikling af BECs erhvervsprogram. Før det var Claus Aastrand projektleder i IBM.

Claus Aastrand er 46 år og blev i 1997 cand.scient.adm i økonomi og planlægning fra Roskilde Universitet. Privat er Claus Aastrand bosiddende i Hillerød med hustru og to børn på 9 og 11 år.