Icon / ae andet arrow-down arrow-down arrow-down beboermappen Boligsøgning bytte-fremleje photograph checkmark checkmark document domea_ae dropdown_arrow Forbrug handbog husleje-forbrug hvad-almenbolig klage LinkedIn location login mail opsigelse phone Print reparationer-forbedringer search share_facebook share_linkedin share_mail share_twitter Svar på tilbud Twitter sog-bolig svar-lejetilbud websupport midtdanmark syddanmark sjaelland hovedstaden nordjylland

Ungdomsboligerne på Teglgårdsvej 25 i Kolding, der ejes af Boligselskabet Domea Lunderskov-Kolding, modtog 1. oktober hæder i forbindelse med Arkitekturens dag 2016.

Prisen blev overrakt af Kolding Kommune og i begrundelsen for hæderen af Ungdomsboligerne på Teglgårdsvej 25 lyder bl.a.:

- Byggeriet af ungdomsboligerne på Teglgårdsvej har synlighed i det nye campusområde samt fra flere af de omkringliggende, trafikerede veje. Det arkitektoniske udtryk er derfor af stor betydning. Det er lykkedes at skabe et velproportioneret og fint detaljeret byggeri med gode rum omkring bygningens voluminer, på trods af de snævre pladsforhold, lyder det fra Kolding Kommune.

Organisationsbestyrelsen i Boligselskabet Domea Lunderskov-Kolding er meget beærede over hæderen.

- Det har været rigtig sjovt og spændende at få lov at være med til at skabe bybilledet i Kolding. Vi er særligt glade for hæderen, fordi det er kommunens borgerne, der har stemt på os. Det er godt at have den anerkendelse med i bagagen, når vi om lidt skal i gang med at bygge et lignende projekt på nabogrunden, lyder det fra Kjeld Vellier, der er formand i Organisationsbestyrelsen i Boligselskabet Domea Lunderskov-Kolding.

Byggeriet stod klar i starten af maj 2016 og rummer 82 1- og 2-rums boliger.  Der har siden indvielsen været stor interesse for boligerne, og på nuværende tidspunkt er alle lejemål udlejet