Icon / ae andet arrow-down arrow-down arrow-down beboermappen Boligsøgning bytte-fremleje photograph checkmark checkmark document domea_ae dropdown_arrow Forbrug handbog husleje-forbrug hvad-almenbolig klage LinkedIn location login mail opsigelse phone Print reparationer-forbedringer search share_facebook share_linkedin share_mail share_twitter Svar på tilbud Twitter sog-bolig svar-lejetilbud websupport midtdanmark syddanmark sjaelland hovedstaden nordjylland

Det bliver en historisk fredag formiddag, når repræsentantskabsmødet både skal vælge medlemmer og suppleanter samt ny næstformand til Domea.dks bestyrelse. Derefter går landskonferencen i gang.

Det endelige program for landskonferencen med praktiske detaljer offentliggøres i uge 16 i april. Du kan se en kort beskrivelse af programmet nedenfor.

Du kan allerede tilmelde dig her

Fredag: Landskonferencens første dag

Konferencens første taler er traditionen tro Bent Madsen, adm. direktør i BL. Han fortæller om den politiske situation set med almene briller. Han vil bl.a. komme ind på, hvordan det går med forventningerne i Finansministeriet om, at vi i hele branchen skal spare op mod to mia. kroner på driften.

Derefter sætter vi spot på nogle gode eksempler på effektiv drift, og der bliver mulighed for at udveksle erfaringer på tværs af boligorganisationerne.

Dagens program slutter af med uddeling af Domea.dk Prisen 2016, inden vi går til middag og fest.

Lørdag: Landskonferencens anden dag

Lørdag formiddag præsenteres Domea.dks nye byggepolitik og hvordan den kan hjælpe med gøre nybyggeri og renoveringer bedre og mere effektivt. Bagefter hører vi om nogle spændende erfaringer udefra, der bl.a. giver inspiration til, hvordan boligorganisationerne kan udvise socialt ansvar i forbindelse med nybyggeri eller renoveringer.