Icon / ae andet arrow-down arrow-down arrow-down beboermappen Boligsøgning bytte-fremleje photograph checkmark checkmark document domea_ae dropdown_arrow Forbrug handbog husleje-forbrug hvad-almenbolig klage LinkedIn location login mail opsigelse phone Print reparationer-forbedringer search share_facebook share_linkedin share_mail share_twitter Svar på tilbud Twitter sog-bolig svar-lejetilbud websupport midtdanmark syddanmark sjaelland hovedstaden nordjylland

I Falbe Parken, i den nordlige del af Randers, opfører Boligselskabet Domea Randers, i perioden 2016/2017, 24 nye og moderne, almene kvalitetsboliger.

Falbe Parken er en hyldest til en af byens største, historiske virksomheder: G. Falbe-Hansens Klædefabrik, der blev stiftet i 1872 og lå på grunden fra 1962 og frem til 2007. Virksomheden var Danmarks største og sidste herrekonfektionsfabrik.

Den imponerende historie om 4 generationer af Falbe-Hansen familien samt syersker og skræddere fortælles videre i de nye bebyggelser.

Parken ligger tæt på både by og natur, indkøb, institutioner, E45 og byens kulturliv.

Lejlighederne er 2-4værelses gennemlyste, moderne boliger, opført i gedigne materialer og med energibesparende konstruktioner.