Icon / ae andet arrow-down arrow-down arrow-down beboermappen Boligsøgning bytte-fremleje photograph checkmark checkmark document domea_ae dropdown_arrow Forbrug handbog husleje-forbrug hvad-almenbolig klage LinkedIn location login mail opsigelse phone Print reparationer-forbedringer search share_facebook share_linkedin share_mail share_twitter Svar på tilbud Twitter sog-bolig svar-lejetilbud websupport midtdanmark syddanmark sjaelland hovedstaden nordjylland

Formålet med puljen er at give udsatte familier med hjemmeboende børn mulighed for et ferieophold med opfølgende sociale aktiviteter, som skal bidrage til at hjælpe familierne med at løse nogle af de problemer, der præger deres hverdag.

Puljen kan ansøges af frivillige sociale foreninger og almennyttige boligforeninger hos Socialstyrelsen via tilskudsportalen.

Der er ansøgningsfrist den 4. april 2016 kl. 12.

Læs mere om puljen, og om hvordan I søger, her​​