Icon / ae andet arrow-down arrow-down arrow-down beboermappen Boligsøgning bytte-fremleje photograph checkmark checkmark document domea_ae dropdown_arrow Forbrug handbog husleje-forbrug hvad-almenbolig klage LinkedIn location login mail opsigelse phone Print reparationer-forbedringer search share_facebook share_linkedin share_mail share_twitter Svar på tilbud Twitter sog-bolig svar-lejetilbud websupport midtdanmark syddanmark sjaelland hovedstaden nordjylland

Der er nu lukket for indstillinger til årets RENOVERprisen, og det er blevet tid til at udvælge de endelige normineringer blandt de indstillede renoveringsprojekter. Det er her, du kommer ind i billedet. For at bakke op om de tre projekter Enebærhaven, Gadekærvej og Ladegårdsparken skal du gå ind på hver af projekternes side og give et ”like”, dermed kan vi få dem op på top-10-listen og forhåbentligt tiltrække dommernes opmærksomhed. 
På siderne, som du kommer til ved at trykke på de tre navne overfor, kan du samtidigt læse mere om de forskellige projekter og om, hvorfor Domea.dk valgte at indstille netop disse projekter til RENOVERprisen 2016. Sidst men ikke mindst, må du meget gerne dele projekternes sider på Facebook og Twitter, så vi kan få budskabet så bredt ud som muligt.
 
Vinderen kåres d. 1. september og overrækkes blandt andet en pengepræmie på 100.000 kr. til en fest for alle, der har været en del af projektet.