Icon / ae andet arrow-down arrow-down arrow-down beboermappen Boligsøgning bytte-fremleje photograph checkmark checkmark document domea_ae dropdown_arrow Forbrug handbog husleje-forbrug hvad-almenbolig klage LinkedIn location login mail opsigelse phone Print reparationer-forbedringer search share_facebook share_linkedin share_mail share_twitter Svar på tilbud Twitter sog-bolig svar-lejetilbud websupport midtdanmark syddanmark sjaelland hovedstaden nordjylland

Med bestyrelsens beslutning sættes der punktum for en ”ansættelsesproces”, der har været i gang siden februar.

Domea.dks formand, Jens-Anker Gjelstrup, er meget tilfreds med både forløbet og beslutningen:

Jeg synes, at vi har været igennem en god og professionel proces med at vurdere de tre kompetente kandidater. Bestyrelsen har haft nogle gode samtaler med kandidaterne, som vi har vurderet ud fra de kriterier, som vi på forhånd havde stillet op. Jeg er rigtig glad for processen og for, at en enig bestyrelse nu indstiller Poul Rasmussen som vores nye næstformand.
Jens-Anker Gjelstrup

Poul Rasmussen er næstformand i Boligselskabet Domea Vordingborg. Han er for nylig indtrådt i Domea.dks bestyrelse, hvor han var suppleant for Lars Henriksen, som valgte at trække sig.

Tre beboere havde valgt at stille op til næstformandsposten. Bestyrelsen havde samtaler med de 3 kandidater den 14. marts og besluttede at lade 2 kandidater gå videre til 2. samtale den 31. marts. På møde den 7. april besluttede bestyrelsen så at pege på Poul Rasmussen.

Bestyrelsen har set det som sin opgave at indstille én kandidat til næstformandsposten, men bestyrelsens respekterer naturligvis repræsentantskabets ret til frit at vælge blandt alle kandidater. Hvis repræsentantskabet den 20. maj vælger en anden kandidat end bestyrelsens, så vil det ikke i sig selv have konsekvenser for bestyrelsens videre arbejde.

Læs mere om valget til Domea.dks bestyrelse her