Icon / ae andet arrow-down arrow-down arrow-down beboermappen Boligsøgning bytte-fremleje photograph checkmark checkmark document domea_ae dropdown_arrow Forbrug handbog husleje-forbrug hvad-almenbolig klage LinkedIn location login mail opsigelse phone Print reparationer-forbedringer search share_facebook share_linkedin share_mail share_twitter Svar på tilbud Twitter sog-bolig svar-lejetilbud websupport midtdanmark syddanmark sjaelland hovedstaden nordjylland

Velkommen til vores nye hjemmeside hvor vi giver adgang til relevant indhold for blandt andre boligsøgende, beboere og bestyrelsesmedlemmer.

Tilpasser sig automatisk til pc, tablet eller smartphone

Hvis du har besøgt vores hjemmeside før, vil du måske bemærke, at både designet og strukturen er ny. Hertil kommer, at hjemmesiden er responsiv. Det betyder, at den automatisk tilpasser sig din skærm, uanset om du tilgår siden fra en pc, en tablet eller en mobiltelefon.

Brugerne får nemmere ved at finde de mest besøgte sider

Nøgleordene for den nye hjemmeside har været brugervenlighed og overskuelighed. På den nye hjemmeside er det nu nemmere at finde det indhold, som flest brugere klikker på. 

Anderledes forside

Det betyder, at forsiden er anderledes, end du er vant til. Fra forsiden finder du nu bl.a. udvalgte ledige boliger, nybyggerier og renoveringsprojekter, og i sidefoden på alle sider er der nem adgang til de kontaktformularer, der bruges mest.

Øverst er menuen den samme som før

I menuen øverst på siden finder du link til de samme områder som på den ’gamle’ hjemmeside. Her kan du som beboer orientere dig i beboermappen, finde din lokale afdeling eller dit lokale servicecenter. Og som bestyrelsesmedlem kan du få hjælp og gode råd til bestyrelsesarbejdet samt se nyheder for bestyrelsesmedlemmer.
Selvom hjemmesiden er ny, vil vi løbende udvikle og forbedre den, så vi bedst muligt opfylder brugernes behov.
Vi håber, du synes om vores nye hjemmeside. Oplever du problemer, er du meget velkommen til at kontakte os på kommunikation@domea.dk

Søg bolig er næste skridt

Til sommer kommer en helt ny og mere brugervenlig version af ventelisten (også kaldet ’Ansøgerweb’), som modsat i dag også vil indeholde oversigt over de ledige boliger.
Indtil den nye venteliste går i luften, vil vi stadig henvise til hhv. den sædvanlige venteliste samt Ledige boliger-oversigten.
Samtidig skal der inden sommerferien tages stilling til, hvad der skal ske med de lokale hjemmesider, herunder ’Digitalt bestyrelsesrum’ og ’Min bolig’, der ligeledes fortsætter som hidtil.