Icon / ae andet arrow-down arrow-down arrow-down beboermappen Boligsøgning bytte-fremleje photograph checkmark checkmark document domea_ae dropdown_arrow Forbrug handbog husleje-forbrug hvad-almenbolig klage LinkedIn location login mail opsigelse phone Print reparationer-forbedringer search share_facebook share_linkedin share_mail share_twitter Svar på tilbud Twitter sog-bolig svar-lejetilbud websupport midtdanmark syddanmark sjaelland hovedstaden nordjylland

Desværre er der opstået fejl i huslejeopkrævningerne for maj. Det skyldes en fejl i forbindelse med Nets betalingsservice-system. Vi beklager meget og arbejder i øjeblikket på at løse problemet hurtigst muligt.

Hvis du er blandt de beboere, der ikke har modtaget huslejeopkrævning for maj, skal du ikke foretage dig yderligere.

Betaler du din husleje via PBS vil du på torsdag modtage en ny betalingsoversigt i din e-boks. Plejer du at få din betalingsoversigt med posten, er det afhængig af Post Danmark, hvornår brevene når frem.

Indbetaler du husleje via girokort, kan der gå op til 7 dage fra dags dato, før du modtager girokortet med posten.  Du vil ikke modtage en rykker, hvis betalingen er sket inden den 9. maj.

Der kan forekomme ventetid på telefonerne hos Kundeservice grundet overstående fejl.