Icon / ae andet arrow-down arrow-down arrow-down beboermappen Boligsøgning bytte-fremleje photograph checkmark checkmark document domea_ae dropdown_arrow Forbrug handbog husleje-forbrug hvad-almenbolig klage LinkedIn location login mail opsigelse phone Print reparationer-forbedringer search share_facebook share_linkedin share_mail share_twitter Svar på tilbud Twitter sog-bolig svar-lejetilbud websupport midtdanmark syddanmark sjaelland hovedstaden nordjylland

Det meste af Poul Rasmussens tid bruges i Holeby, hvor han er brugsuddeler i Dagli’ Brugsen Kvik. Og når han ikke er på arbejde, så er Poul en aktiv beboer i Kirsebærplantagen, der er en boligafdeling i Nyråd uden for Vordingborg. Her er Poul medlem af afdelingsbestyrelsen og Boligselskabet Domea Vordingborgs bestyrelse, som Kirsebærplantagen er en del af.

 

En ægte ildsjæl

Poul en engageret mand, der gerne vil gøre en forskel og påvirke sine omgivelser. Det har han gjort i Nyråd og i Holeby – nu vil han påvirke udviklingen af almene boliger i hele landet. Det boligselskab, som Poul bor i bliver administreret af den landsdækkende bygge- og boligadministration Domea.dk, og da valget til Domea.dks bestyrelse blev åbnet, så alle beboere kunne stille op, så greb Poul chancen. 

- Det er spændende at påvirke, hvordan folk skal bygge og bo. Det handler om, hvordan vores fremtidige boliger skal være og se ud, så vi får bedre og billigere boliger i fremtiden, siger Poul Rasmussen som begrundelse for, hvorfor han har stillet op som næstformand i bestyrelsen.

Ud over Poul blev der valgt 9 andre bestyrelsesmedlemmer fra hele landet til Domea.dks bestyrelse.

Poul giver værdi til Domea.dk

Jens-Anker Gjelstrup, der er bestyrelsesformand i Domea.dk, ser frem til samarbejdet med Poul og den nye bestyrelse.

- Når vi har beboere som Poul repræsenteret i bestyrelsen, så kan vi meget bedre levere det, som kunderne efterspørger. Derfor giver Poul og den nye bestyrelse med 10 beboere ud af 15 medlemmer i alt, stor værdi for os, siger Jens-Anker Gjelstrup.

Klare visioner for almene boliger  

Poul har beskæftiget sig med almene boliger i Sydsjælland i mange år. Derfor er Poul også ret klar i spyttet, når han bliver spurgt til sine visioner for Domea.dk og almene boliger i det hele taget:

- Vi skal se fremad og udvikle Domea.dk og de boligorganisationer, som bliver administreret af Domea.dk, så vi får billigere boliger. Almene boliger skal være mere konkurrencedygtige, og vejen er effektivisering og digitalisering. Gennem store investeringer i digitalisering kan vi gøre tingene smartere og billigere, samtidig med at vi kan servicere beboere og boligsøgende bedre.

Domea.dks nyvalgte bestyrelse

Efter valget, som omfattede alle undtagen Domea.dks formand, ser den nyvalgte bestyrelse således ud:

 • Formand: Jens-Anker Gjelstrup
 • Næstformand: Poul Rasmussen
 • Medlem: Anni Thomsen
 • Medlem: Boje Krogh-Hansen
 • Medlem: Britt Rytkjær Vogt (medarbejderrepræsentant)
 • Medlem: Finn Magne Pedersen
 • Medlem: Jacob Rosholm (medarbejderrepræsentant)
 • Medlem: Jens Klokhøj (sagkyndig)
 • Medlem: Kim Randrup
 • Medlem: Marita Dalsgaard (sagkyndig)
 • Medlem: Svend Overgaard
 • Medlem: Svend Erik Johansen
 • Medlem: Tina Thomsen
 • Medlem: Uffe Frejdal Nielsen
 • Medlem: Uffe Steiner Jensen (sagkyndig)
 • Suppleant: Mette Floor Holme
 • Suppleant: Marianne Schultz
 • Suppleant: Lone Haue Bentsen
 • Suppleant: Ole Larsen
 • Suppleant: Claus Olsson
 • Suppleant: Niels Erik Hansen
 • Suppleant: Preben Stampe Hansen
 • Suppleant: Melissa Friis Hansen
 • Suppleant: Allan Bak Christensen

Boje Krogh-Hansen, Britt Rytkjær Vogt og Finn Magne Pedersen er nye i Domea.dks bestyrelse. Øvrige bestyrelsesmedlemmer blev genvalgt.