Icon / ae andet arrow-down arrow-down arrow-down beboermappen Boligsøgning bytte-fremleje photograph checkmark checkmark document domea_ae dropdown_arrow Forbrug handbog husleje-forbrug hvad-almenbolig klage LinkedIn location login mail opsigelse phone Print reparationer-forbedringer search share_facebook share_linkedin share_mail share_twitter Svar på tilbud Twitter sog-bolig svar-lejetilbud websupport midtdanmark syddanmark sjaelland hovedstaden nordjylland

Vores mål er at lave det bedste beboermagasin i Danmark. Derfor har vi brug for din mening. Svar på 5 spørgsmål om Domea.dk Magasinet og deltag i konkurrencen om et gavekort til COOP på 1.000 kroner.

Deltag her

Vi trækker en vinder af gavekortet til COOP den 15. november 2016. Vinderen vil få direkte besked via e-mail.

Læs de tre seneste magasiner her