Icon / ae andet arrow-down arrow-down arrow-down beboermappen Boligsøgning bytte-fremleje photograph checkmark checkmark document domea_ae dropdown_arrow Forbrug handbog husleje-forbrug hvad-almenbolig klage LinkedIn location login mail opsigelse phone Print reparationer-forbedringer search share_facebook share_linkedin share_mail share_twitter Svar på tilbud Twitter sog-bolig svar-lejetilbud websupport midtdanmark syddanmark sjaelland hovedstaden nordjylland

I dag er det frivillig fredag. Det betyder, at flere end 300 forskellige aktiviteter og arrangementer løber af stablen over hele landet. Kommunalpolitikere og erhvervsledere er i ”praktik” i frivillige foreninger. Organisationer og foreninger skaber synlighed om deres sag på gader og torve rundt omkring i byerne, og mange steder er der arrangeret spændende debatter, workshops og foredrag. En del steder har man endda udvidet fejringen til at vare hele ugen.

Læs mere om frivillig fredag her

I Taastrup deltager medarbejdere fra helhedsplanen i Gadehavegård fx i et frivillig fredag-arrangement i Frivilligcenter Høje-Tastrup, hvor Bydelsmødrene vil blive hyldet.

Deltager du også i frivillig fredag?

Så del dine oplevelser med billeder og kommentarer på Domea.dk Magasinets facebookside her

Se videoen, hvor Thomas Holluf Nielsen, adm. direktør i Domea.dk, hylder de 1.700 frivillige bestyrelsesmedlemmer i boligorganisationer over hele landet: