Icon / ae andet arrow-down arrow-down arrow-down beboermappen Boligsøgning bytte-fremleje photograph checkmark checkmark document domea_ae dropdown_arrow Forbrug handbog husleje-forbrug hvad-almenbolig klage LinkedIn location login mail opsigelse phone Print reparationer-forbedringer search share_facebook share_linkedin share_mail share_twitter Svar på tilbud Twitter sog-bolig svar-lejetilbud websupport midtdanmark syddanmark sjaelland hovedstaden nordjylland

Resultaterne – som præsenteres på formandskonferencen i november – skal hjælpe os med at give en endnu bedre service, end vi gør i dag.

Samtidig vil vi gerne være mere kendte blandt boligsøgende, blandt kommuner og blandt boligselskaber, der overvejer at renovere eller bygge nye almene boliger.

Undersøgelsen gennemføres af Wilke Customer Agency og løber frem til udgangen af september.