Icon / ae andet arrow-down arrow-down arrow-down beboermappen Boligsøgning bytte-fremleje photograph checkmark checkmark document domea_ae dropdown_arrow Forbrug handbog husleje-forbrug hvad-almenbolig klage LinkedIn location login mail opsigelse phone Print reparationer-forbedringer search share_facebook share_linkedin share_mail share_twitter Svar på tilbud Twitter sog-bolig svar-lejetilbud websupport midtdanmark syddanmark sjaelland hovedstaden nordjylland

Baggrund

Københavns Kommune har etableret tre partnerskabsaftaler med udvalgte, almene boligorganisationer om udvikling af koncepter for fremtidens almene bolig.

Domea.dk har i foråret 2016 som det ene partnerskab udarbejdet et koncept i samarbejde med bl.a. Rambøll Arkitekter. Konceptet tager udgangspunkt i at bygge almene boliger med mulighed for blanding af andre ejerformer (andelsboliger, ejerboliger, private udlejningsboliger),eventuelt med en fælles drift af bygninger og fællesarealer.

Boligerne skal udføres i totalentreprise på baggrund af det beskrivende og illustrerende byggekoncept, som det er beskrevet i den offentliggjorte konceptmappe (program og byggekoncept).

Du kan læse mere om betingelserne for rammeudbuddet her

Du kan tilmelde dig orienteringsmødet her

Spørgsmål kan rettes til Henning Porsild på hp@domea.dk