Icon / ae andet arrow-down arrow-down arrow-down beboermappen Boligsøgning bytte-fremleje photograph checkmark checkmark document domea_ae dropdown_arrow Forbrug handbog husleje-forbrug hvad-almenbolig klage LinkedIn location login mail opsigelse phone Print reparationer-forbedringer search share_facebook share_linkedin share_mail share_twitter Svar på tilbud Twitter sog-bolig svar-lejetilbud websupport midtdanmark syddanmark sjaelland hovedstaden nordjylland

Domea.dk, v. økonomidirektør Bent Fjord, har netop underskrevet en ISAE 3402 type 2 revisionserklæring. Det betyder, at Domea.dks it-platforme vedr. Unik Bolig4 og løn- og personaleadministration er sikkerhedsgodkendt af en uvildig revision, i dette tilfælde BDO, til hosting af kundernes data.

Sikker og professionel håndtering af data

Hosting betyder (oversat fra engelsk) at være vært for noget. I dette tilfælde betyder det kort fortalt, at Domea.dk nu har papir på, at kundernes data håndteres sikkert, forsvarligt og professionelt.

- Det er afgørende og af højeste prioritet for Domea.dk at være 3402 type 2-godkendt, da det understreger, at Domea.dk er en moderne og topprofessionel almen bygge- og boligadministration, som nu også digitalt er blandt de stærkeste i klassen, fortæller Bent Fjord.

Digitalt varesortiment

Erklæringen var et vigtigt punkt i forhold til Domea.dks 2017-strategi, hvor digitalisering og kundevækst som bekendt står øverst på listen. Hvis man vil tilbyde kunderne et varesortiment fra den digitale hylde, kræver det også, at man kan bevise, at man håndterer og opbevarer deres data forsvarligt.

- Det har været vigtigt for os at få dokumenteret sikkerheden omkring vores it-produkter, så vi nu kan fortsætte arbejdet med at udvikle administrative it-løsninger til endnu flere kunder i hele den almene boligbranche, uddyber han.

Revisionserklæringen betyder nemlig, at Domea.dk kan tilbyde en it- og administrationsplatform til forretningskunder, der ønsker at købe sig adgang til hele eller dele af platformen. Platformen udgør en samlet it-pakke af programmer og support til at drive boligadministrativ forretning.

- Det betyder også, at vi står stærkere i forhold til nye kunder, fordi vi kan dokumentere, at vi har styr på tingene, og det giver kunden ro i maven, når de samarbejder med os, forklarer Bent Fjord.

3402 type 2-erklæringen svarer (forenklet sagt) til et svanemærke, der viser kunden, at han eller hun står med et produkt i hænderne, som man kan have tillid til - og som lever op til anvisningerne. I dette tilfælde; anvisningerne om it-sikkerhed.

Læs ISAE 3402 type 2-erklæringen for Domea.dk her

Sådan lever Domea.dk op til kravene

For at leve op til revisionserklæringen er Domea.dk forpligtiget til løbende at føre kontroller ud fra aftalte procedurer og kontrolmål. Der er omkring 100 administrative procedurer, som angiver de kontroller, der løbende skal gennemføres i løbet af et år i Domea.dk.