Icon / ae andet arrow-down arrow-down arrow-down beboermappen Boligsøgning bytte-fremleje photograph checkmark checkmark document domea_ae dropdown_arrow Forbrug handbog husleje-forbrug hvad-almenbolig klage LinkedIn location login mail opsigelse phone Print reparationer-forbedringer search share_facebook share_linkedin share_mail share_twitter Svar på tilbud Twitter sog-bolig svar-lejetilbud websupport midtdanmark syddanmark sjaelland hovedstaden nordjylland

Bestyrelsen vil senere indkalde til ekstraordinært repræsentantskabsmøde den 12. december 2017 for at vælge en ny formand og evt. en ny næstformand, som skal stå i spidsen for Domea.dk frem til det årlige repræsentantskabsmøde den 1. juni 2018. Til den tid vil både formandsposten og næstformandsposten igen være på valg for en hhv. etårig og toårig periode.

Bestyrelsen indstiller Poul Rasmussen og Svend Overgaard

 

Domea.dks bestyrelse indstiller, at Poul Rasmussen, som i dag er næstformand for Domea.dks bestyrelse, vælges til ny formand frem til repræsentantskabsmødet den 1. juni 2018. Poul Rasmussen er 57 år og bl.a. næstformand i Boligselskabet Domea Vordingborg.

Bestyrelsen indstiller ligeledes, at bestyrelsesmedlem Svend Overgaard vælges til ny næstformand frem til den 1. juni 2018. Svend Overgaard er 73 år og bl.a. formand i Domea Rødekro.

Bestyrelsen understreger, at formandsskiftet ikke får betydning for Domea.dks strategi, kunder eller medarbejdere.