Icon / ae andet arrow-down arrow-down arrow-down beboermappen Boligsøgning bytte-fremleje photograph checkmark checkmark document domea_ae dropdown_arrow Forbrug handbog husleje-forbrug hvad-almenbolig klage LinkedIn location login mail opsigelse phone Print reparationer-forbedringer search share_facebook share_linkedin share_mail share_twitter Svar på tilbud Twitter sog-bolig svar-lejetilbud websupport midtdanmark syddanmark sjaelland hovedstaden nordjylland

Det var et enigt repræsentantskabsmøde, der tirsdag den 12. december valgte den hidtidige næstformand Poul Rasmussen til ny formand for Domea.dks bestyrelse. Bestyrelsesmedlem Svend Overgaard blev valgt som ny næstformand for bestyrelsen.

Valget skete på et ekstraordinært repræsentantskabsmøde, der blev afholdt, fordi Domea.dks tidligere formand den 7. november 2017 valgte at trække sig fra bestyrelsen af personlige årsager.

Både Poul Rasmussen og Svend Overgaard er valgt frem til den 1. juni 2018, hvor det ordinære repræsentantskabsmøde igen skal vælge formand og næstformand for en hhv. etårig og toårig periode.

Poul Rasmussen er 58 år og bl.a. næstformand i Boligselskabet Domea Vordingborg. Svend Overgaard er 73 år og bl.a. formand i Domea Rødekro.

Med valget af Svend Overgaard som ny næstformand indtræder hans suppleant Lone Haue Bentsen i bestyrelsen som ordinært medlem. Lone Haue Bentsen er bl.a. næstformand i Boligselskabet Domea Egtved.

CV for Poul Rasmussen

Poul Rasmussen er 58 år og har siden 2009 været uddeler i Dagli'Brugsen KVIK Holeby. Han kom til det, der i dag hedder COOP, i 1982, hvor han har bestridt en lang række poster, bl.a. som uddeler, forretningsfører og administrationschef.

Poul Rasmussen har siden 2014 været medlem af COOPs talentgruppe, og han har gennem hele sin karriere gennemført en række lederkurser. Han er uddannet fra IKU Købmandsakademi og har en merkonomuddannelse i markedsføring og organisation.

Poul Rasmussen indtrådte i Domea.dks bestyrelse den 1. februar 2016. Det skete, efter at Lars Henriksen, som Poul Rasmussen var suppleant for, besluttede sig for at udtræde af bestyrelsen 31. januar 2016.

Poul Rasmussen blev valgt som næstformand for Domea.dks bestyrelse den 20. maj 2016.

Privat er Poul Rasmussen ugift og bor i Kirsebærplantagen i Vordingborg, hvor han er formand for afdelingen. Han er desuden næstformand i Boligselskabet Domea Vordingborg.