Icon / ae andet arrow-down arrow-down arrow-down beboermappen Boligsøgning bytte-fremleje photograph checkmark checkmark document domea_ae dropdown_arrow Forbrug handbog husleje-forbrug hvad-almenbolig klage LinkedIn location login mail opsigelse phone Print reparationer-forbedringer search share_facebook share_linkedin share_mail share_twitter Svar på tilbud Twitter sog-bolig svar-lejetilbud websupport midtdanmark syddanmark sjaelland hovedstaden nordjylland

RENOVER Prisen hylder årligt de danske renoveringer, ved at give en pris til den bedste renovering, som har fundet sted indenfor de seneste 5 år. Men i år, på RENOVER Prisens 5-års jubilæum, er der blevet stiftet en helt særlig pris til lejligheden.

Den hedder Jubilæumsprisen, og har udelukkende fokus på de almene renoveringsprojekter. Realdania og Grundejernes Investeringsfond, som står bag Jubilæumsprisen, søger med denne pris, at bringe gode eksempler på almene renoveringer frem i lyset, samt at hylde den almene boligbranches betydning for byggeriet.

Indstil dit projekt nu

Hvis du ønsker at indstille et renoveringsprojekt til Jubilæumsprisen, kan det gøres via hjemmesiden www.renover.dk under ’Indstil dit projekt’, hvor der skal udfyldes informationer om renoveringen og uploades billeder af projektet.

Kriterierne for at kunne indstille et renoveringsprojekt er, at renoveringen er gennemført i Danmark, at der er tale om et renoveringsprojekt, og ikke et historisk restaureringsprojekt, at renoveringen har stået færdig i højest 5 år, når prisen overrækkes, samt at bygningen har været taget i brug i mindst et halvt år siden 1. september sidste år.

Præmien er en fest

Blandt indstillingerne vil et nomineringsudvalg udpege tre projekter, som nomineres til Jubilæumsprisen. Efter en hemmelig afstemning blandt et valgkollegium udpeges vinderen.

Vinderen af RENOVER Prisen 2017 samt Jubilæumsprisen offentliggøres ved en prisfest d. 31. august 2017, og vinderprojekterne modtager, udover en statuette, også 100.000 kroner hver til en fest for holdet bag renoveringerne.