Icon / ae andet arrow-down arrow-down arrow-down beboermappen Boligsøgning bytte-fremleje photograph checkmark checkmark document domea_ae dropdown_arrow Forbrug handbog husleje-forbrug hvad-almenbolig klage LinkedIn location login mail opsigelse phone Print reparationer-forbedringer search share_facebook share_linkedin share_mail share_twitter Svar på tilbud Twitter sog-bolig svar-lejetilbud websupport midtdanmark syddanmark sjaelland hovedstaden nordjylland

”Dine rettigheder ved genhusning”. Det er den første linje på Almennets nye hæfte, som oplyser beboerne om deres rettigheder og besvarer spørgsmål, som ofte bliver stillet i forbindelse med genhusning.

Blandt andet kan man finde svar på, hvornår man har ret til genhusning, hvilke udgifter man har ret til at få dækket, når man skal genhuses, samt hvordan beboere med særlige behov kan forvente, at genhusningen skal foregå.

Alt det, og meget mere, kan findes i det såkaldte ’AlmenHæfte’ fra Almennet.

Klik her for at læse folderen om genhusning