Icon / ae andet arrow-down arrow-down arrow-down beboermappen Boligsøgning bytte-fremleje photograph checkmark checkmark document domea_ae dropdown_arrow Forbrug handbog husleje-forbrug hvad-almenbolig klage LinkedIn location login mail opsigelse phone Print reparationer-forbedringer search share_facebook share_linkedin share_mail share_twitter Svar på tilbud Twitter sog-bolig svar-lejetilbud websupport midtdanmark syddanmark sjaelland hovedstaden nordjylland

Indstillingsperioden for RENOVER prisen og Jubilæumsprisen 2017 er slut. Nu skal et særligt nomineringsudvalg beslutte, hvilke projekter der skal nomineres til priserne.

Blandt de 81 indstillede renoveringsprojekter til Jubilæumsprisen er Enebærhaven i Humlebæk og Gadekærvej i Valby.

Den særlige Jubilæumspris er stiftet i anledningen af, at RENOVER prisen fylder fem år og for at anerkende den almene branches vigtige samfundsnyttige rolle og betydning for hele byggebranchen.

Du kan Like indstillingerne

Prisen går derfor til Danmarks bedste almene renoveringsprojekt, og både Enebærhaven og Gadekærvej har gennem de seneste fem år været gennem et omfattende og vellykket renoveringsforløb.

Klik her for at Like indstillingen af Enebærhaven

Klik her for at Like indstillingen af Gadekærvej

Via ovenstående links kan du ligeledes læse mere om projekterne i Humlebæk og Valby – og du kan klikke dig gennem et billedhjul med før- og efter-billeder, hvor forandringen virkelig træder frem.

Vinderen af Jubilæumsprisen får - foruden en statuette - 100.000 kroner til en fest for holdet bag renoveringen.

RENOVR prisen er et samarbejde mellem Grundejernes Investeringsfond (GI) og Realdania.

Gør en forskel for beboere

Her glæder man sig over den store opmærksomhed, som Jubilæumsprisen har fået:

– I de almene renoveringsprojekter ser vi ofte eksempler på renoveringsløsninger, der kan fungere som inspiration for hele byggebranchen.

– Særligt er det en glæde at se projekter, som tydeligvis har gjort en forskel for de mennesker, der bor i bebyggelsen, siger Anne Skovbro, filantropidirektør i Realdania.

Læs mere om Jubilæumsprisen her

Nomineringerne vil blive offentliggjort medio juni, og herefter afgør valgkollegium, som er bestående af et bredt udvalg af personer fra byggebranchen, hvilket projekt der skal vinde prisen.
 
Vinderprojektet offentliggøres, og prisen uddeles ved en prisfest den 31. august 2017.