Icon / ae andet arrow-down arrow-down arrow-down beboermappen Boligsøgning bytte-fremleje photograph checkmark checkmark document domea_ae dropdown_arrow Forbrug handbog husleje-forbrug hvad-almenbolig klage LinkedIn location login mail opsigelse phone Print reparationer-forbedringer search share_facebook share_linkedin share_mail share_twitter Svar på tilbud Twitter sog-bolig svar-lejetilbud websupport midtdanmark syddanmark sjaelland hovedstaden nordjylland

Domea.dk Prisen gives til den eller de ildsjæle, der gør noget særligt for at sikre det gode boligliv lokalt, og du kan nu indstille en person eller en gruppe, der har gjort noget særligt for dit boligområde.  Det er ikke muligt at indstille sig selv.

Bemærk at fristen for at indstille kandidater er udskudt til og med udgangen af torsdag den 25. maj (Kristi himmelfartsdag), da dommerkomiteen ikke har mulighed for at mødes før efter denne dag.

Samskabelse er det nye sort

Især personer, der har skabt noget sammen med andre, fx det lokale foreningsliv, den lokale skole, Kommunen eller andre, vil komme i betragtning. Det er det, der med et nyt ord kaldes for samskabelse.

Se og print opslaget om Domea.dk Prisen 2017 her

Præmien er til brug i boligafdelingen

Den samlede præmiesum på 30.000 kr. er til brug i boligafdelingen. Præmien kan ikke bruges til personlige formål.

  

Hjælp os med at udbrede kendskabet til Domea.dk Prisen 2017

Denne historie sendes ud til bestyrelserne og beboerne. Hertil får beboerne et opslag om prisen i Domea.dk Magasinet, der omdeles fra midt i uge 11. Du kan hjælpe med at udbrede kendskabet til Domea.dk Prisen 2017 ved at fortælle dine naboer om det og evt. printe opslaget om prisen, så dine naboer kan se det.

Se og print opslaget om Domea.dk Prisen 2017 her

Sådan indstiller du dine kandidater til prisen

Husk at skrive, hvorfor din eller dine kandidater fortjener at få del i prisen.

Send din indstilling på e-mail til: kommunikation@domea.dk og skriv ”Domea.dk Prisen” i emnefeltet.

Eller send os et brev til: Domea.dk, Oldenburg Allé 3, 2630 Taastrup og mærk kuverten ”Domea.dk Prisen”.

Vi skal have din indstilling senest med udgangen af torsdag den 25. maj 2017 (Kristi himmelfartsdag).

Domea.dk Prisen 2017 uddeles på Domea.dks Landskonference fredag den 9. juni 2017 i Nyborg.