Icon / ae andet arrow-down arrow-down arrow-down beboermappen Boligsøgning bytte-fremleje photograph checkmark checkmark document domea_ae dropdown_arrow Forbrug handbog husleje-forbrug hvad-almenbolig klage LinkedIn location login mail opsigelse phone Print reparationer-forbedringer search share_facebook share_linkedin share_mail share_twitter Svar på tilbud Twitter sog-bolig svar-lejetilbud websupport midtdanmark syddanmark sjaelland hovedstaden nordjylland

Som det blev indført sidste år, kan alle beboere nu både stille op som kredsenes kandidater til Domea.dks bestyrelse og til posten som formand for Domea.dk. Selve valghandlingen sker på Domea.dks repræsentantskabsmøde 9. juni i Nyborg.

Sådan informeres beboerne

Fra midt i uge 11 åbnes for det område på Domea.dks hjemmeside, der beskriver valget, og hvad man skal gøre, hvis man ønsker at stille op. 

Ligeledes fra midt i uge 11 sendes et nyhedsbrev ud til alle de beboere, vi har e-mail-adresser på, og fra 23. marts distribueres et tosidet opslag til beboerne lokalt. 

Se A4-opslag om Kandidater til bestyrelsen her (pdf)

Se A4-opslag om Kandidater til formandsposten her (pdf)

Du kan allerede nu tilmelde dig indstillingsmøderne, som holdes fem steder i Danmark her: https://domea.nemtilmeld.dk/.