Icon / ae andet arrow-down arrow-down arrow-down beboermappen Boligsøgning bytte-fremleje photograph checkmark checkmark document domea_ae dropdown_arrow Forbrug handbog husleje-forbrug hvad-almenbolig klage LinkedIn location login mail opsigelse phone Print reparationer-forbedringer search share_facebook share_linkedin share_mail share_twitter Svar på tilbud Twitter sog-bolig svar-lejetilbud websupport midtdanmark syddanmark sjaelland hovedstaden nordjylland

Du finder formularen ved at trykke på ”Tilmeld Betalingsservice” i menuen her på hjemmesiden.

Slip for gebyrer

Hvis du tilmelder din husleje til Betalingsservice, slipper du for at betale den manuelt via netbank hver måned. Og hvis du er vant til at betale den på posthuset som girokort, slipper du for de dyre gebyrer.

Alt, du behøver at gøre, er blot at udfylde felterne i formularen, og så begynder huslejebetalingen med det samme.

Se siden med formularen til Betalingsservice her

Dit kunde nr. finder du på dit indbetalingskort, som du har fået tilsendt.