Icon / ae andet arrow-down arrow-down arrow-down beboermappen Boligsøgning bytte-fremleje photograph checkmark checkmark document domea_ae dropdown_arrow Forbrug handbog husleje-forbrug hvad-almenbolig klage LinkedIn location login mail opsigelse phone Print reparationer-forbedringer search share_facebook share_linkedin share_mail share_twitter Svar på tilbud Twitter sog-bolig svar-lejetilbud websupport midtdanmark syddanmark sjaelland hovedstaden nordjylland

Som tidligere nævnt venter der et spændende program på årets Landskonference i Nyborg den 9. og 10. juni.

Du kan se hele programmet her (pdf)

Du kan se alle dokumenter til Garantforsamling, Repræsentantskabsmøde og Landskonference her

Du kan tilmelde dig her

Fredag i fremtidens tegn

Om fredagen drøftes fremtidens boligform i vores almene boliger, og vi får inspiration fra fremtidsforsker, Jesper Bo Jensen, der også vil hjælpe os igennem en spændende workshop.

Inden middagen uddeler vi Domea.dk Prisen 2017. Bemærk, at fristen for at indstille kandidater er udskudt til og med onsdag den 25. maj, fordi prisudvalget først har mulighed for at mødes efter denne dato.

Lørdag om byggepolitik og samskabelse

Om lørdagen kan du høre om erfaringerne med vores nye byggepolitik, der skal involvere bestyrelserne bedre og tidligere i byggeprocessen end tidligere. Her vil byggechef, Charlotte Nørbak, sammen med en repræsentant for boligorganisationerne fortælle om de første erfaringer, og hvad der er blevet bedre med den nye politik.

Dernæst skal vi høre om samskabelse. Samskabelse er, når man skaber noget sammen med andre. Det kan fx være, når en afdeling går sammen med frivillige eller virksomheder i lokalområdet for at gøre noget godt for det lokale boligliv. Og hvem er bedre til at fortælle om det end en repræsentant fra Danmarks mest samskabende kommune? Frank Arne Jensen, der er kommunaldirektør i Gentofte Kommune vil fortælle om Gentoftes erfaringer og komme med inspiration til, hvad man selv kan gøre i boligområderne.

Inden frokost rundes af med et spændende og inspirerende oplæg ved komiker, skuespiller, instruktør og forfatter, Hella Joof.

Vel mødt til et par spændende dage i Nyborg!