Icon / ae andet arrow-down arrow-down arrow-down beboermappen Boligsøgning bytte-fremleje photograph checkmark checkmark document domea_ae dropdown_arrow Forbrug handbog husleje-forbrug hvad-almenbolig klage LinkedIn location login mail opsigelse phone Print reparationer-forbedringer search share_facebook share_linkedin share_mail share_twitter Svar på tilbud Twitter sog-bolig svar-lejetilbud websupport midtdanmark syddanmark sjaelland hovedstaden nordjylland

Er du citysingle, kosmopolit eller en af de ’Unge på vej’? Spiser du økologisk mad eller færdigretter? Handler du i Fakta eller Føtex?

Er du nysgerrig?

Conzoom er et målgruppeværktøj, der inddeler danskerne i 36 segmenter. Det er udviklet til professionelt brug, så virksomheder kan målrette deres markedsføring og få en større effekt, men du kan også gå ind på hjemmesiden og prøve, hvis du er nysgerrig efter at vide, hvilket kundesegment du hører til.

Du skal blot indtaste vej, hus nr. og postnummer, og så kommer der en lang beskrivelse af en typisk beboer og forbruger i dit boligområde.

Du kan indtaste din adresse og dit postnummer på hjemmesiden her 

Hvad siger du? Rammer den rigtigt?

Om Conzoom:

Conzooms viden er baseret på geodemografi og beskrivende data om livsstil, adfærd og holdninger fra mange forskellige kilder, der gennem analyser og modeller omdannes til en unik klassifikation.

Bliv klogere på, hvad Conzoom kan fortælle dig, og hvilke typer af husstande og familier værktøjet inddeler sine deltagere i – i videoen her.