Icon / ae andet arrow-down arrow-down arrow-down beboermappen Boligsøgning bytte-fremleje photograph checkmark checkmark document domea_ae dropdown_arrow Forbrug handbog husleje-forbrug hvad-almenbolig klage LinkedIn location login mail opsigelse phone Print reparationer-forbedringer search share_facebook share_linkedin share_mail share_twitter Svar på tilbud Twitter sog-bolig svar-lejetilbud websupport midtdanmark syddanmark sjaelland hovedstaden nordjylland

Årets hovedtal

Med et nettooverskud på 0,3 mio. kr. vurderer Domea.dk, at resultatet for 2016 er tilfredsstillende. Det rummer udgifter for i alt 178, 5 mio. kr. og indtægter på i alt 183,9 mio. kr. Det gav et brutto-overskud på driften på 5,3 mio. kr., hvoraf 5,0 mio. kr. er overført til bygge-risikofonden.

Domea.dk er sat i verden for at skabe gode, trygge boliger, som helt almindelige mennesker har råd til at betale. 

Læs resume af regnskabet her

Se videopræsentationer af Årsberetningen 2016 nedenfor

Jens-Anker Gjelstrup, bestyrelsesformand i Domea.dk, giver her bestyrelsens beretning for 2016.
Thomas Holluf Nielsen, adm. direktør i Domea.dk, orienterer her om Domea.dks drift i 2016.
Bent Fjord, afgående økonomidirektør, orienterer her om årsregnskabet for 2016.