Icon / ae andet arrow-down arrow-down arrow-down beboermappen Boligsøgning bytte-fremleje photograph checkmark checkmark document domea_ae dropdown_arrow Forbrug handbog husleje-forbrug hvad-almenbolig klage LinkedIn location login mail opsigelse phone Print reparationer-forbedringer search share_facebook share_linkedin share_mail share_twitter Svar på tilbud Twitter sog-bolig svar-lejetilbud websupport midtdanmark syddanmark sjaelland hovedstaden nordjylland

DK4 er på udkig efter Danmarks dejligste hjem. Men det er ikke liebhaveri, designermøbler og beliggenhed, der kigges på, når vinderen skal findes; de leder efter den almene bolig, der har de bedste naboer, et stærkt fællesskab og masser af engagement i boligafdelingen.

Programmet handler simpelthen om det gode boligliv.

Klik her eller på billedet, hvis du har lyst til at deltage i programmet

En programserie i samarbejde med BL

’Danmarks dejligste hjem’ bliver lavet i samarbejde med BL, og kommer til at bestå af syv udsendelser, der sendes på DK4 i starten af oktober.

Det bliver med Mik Schack og Anne Vibeke som værter, når programmet ruller over skærmen, hvor de skal vise nogle af landets dejligste almene hjem frem for seerne.

Vinderen findes i november i forbindelse med Almene Boligdage 2017, hvor deltagerne på konferencen skal stemme om, hvem af de fire finalister der har Danmarks dejligste hjem, og hvem der vinder en middag for venner og naboer til 15.000 kroner.

Sådan deltager du

Hvis du ønsker at deltage i programserien, kan du klikke nedenfor for at sende en kort ansøgning, eller du kan lave en hjemmevideo på 2-3 minutter, hvor du fortæller om, hvorfor du bor i det dejligste hjem i Danmark, og sende det til kfh@bl.dk.

Klik her, hvis du har lyst til at deltage i programmet

Spørgsmål ang. konkurrencen eller tilmelding kan rettes til Katharina Frydlund Hansen på 33 76 20 35 eller kfh@bl.dk