Icon / ae andet arrow-down arrow-down arrow-down beboermappen Boligsøgning bytte-fremleje photograph checkmark checkmark document domea_ae dropdown_arrow Forbrug handbog husleje-forbrug hvad-almenbolig klage LinkedIn location login mail opsigelse phone Print reparationer-forbedringer search share_facebook share_linkedin share_mail share_twitter Svar på tilbud Twitter sog-bolig svar-lejetilbud websupport midtdanmark syddanmark sjaelland hovedstaden nordjylland

Michael Suadicani er 51 år, gift, har to døtre og bor i Solrød Strand. Han er uddannet Cand.polit. fra Københavns Universitet og MBA fra ATV Business School. Han kommer fra en stilling som Director for Business Planning og Analysis i Coop. Før det har han bl.a. været CFO med ansvar for økonomi, jura og administration i BEC (Bankernes EDB Central) og koncernfinanschef i Københavns Lufthavne A/S.

Udvikling af digitale løsninger

Domea.dk har de seneste år gennemført en ambitiøs forretningsstrategi, der har resulteret i markante prisnedsættelser vedrørende administrationen af de almene boliger. Samtidig er ejendomsdriften samlet i decentrale servicecentre. I 2017 og 2018 skal ejendomsdriften effektiviseres yderligere, bl.a. gennem fortsat digitalisering.

– Michael Suadicani er en skarp spiller, der både kan stå inde for værdierne i beboerdemokratiet og løfte barren, når det gælder udvikling af de bedste digitale løsninger til gavn for beboerne hos vores kunder, de almene boligselskaber, siger Thomas Holluf Nielsen, adm. direktør i Domea.dk og fortsætter:

– Digitaliseringen er kommet for at blive, og det kommer aldrig til at gå så langsomt som nu. Det skal vi i den almene boligbranche selvfølgelig tage på os, så vi sammen med vores kunder definerer, hvilke løsninger der giver den bedste service til færrest mulige husleje-kroner. Her kommer Michael til at spille en væsentlig rolle.

Målet bliver nået

Domea.dk har allerede en række digitale projekter på bedding og har i forvejen været blandt de første med bl.a. digital underskrift af lejekontrakter, digitalt syn af boliger og app’en Min Boligservice, hvor beboerne kan melde fejl og mangler døgnet rundet.

– Folketinget har pålagt de almene boliger at effektivisere for 1,5 mia. kr. inden udgangen af 2020. Det er en helt igennem nødvendig og vigtig dagsorden, som vi bakker fuldt op om. For vores kunder svarer det til en besparelse på 125 mio. kr. i gennemsnit eller 250 kr. per måned per bolig. Det mål er vi ikke i tvivl om bliver nået, slutter Thomas Holluf Nielsen.

Michael Suadicani efterfølger Bent Fjord, der gik på pension i sommeren 2017.