Icon / ae andet arrow-down arrow-down arrow-down beboermappen Boligsøgning bytte-fremleje photograph checkmark checkmark document domea_ae dropdown_arrow Forbrug handbog husleje-forbrug hvad-almenbolig klage LinkedIn location login mail opsigelse phone Print reparationer-forbedringer search share_facebook share_linkedin share_mail share_twitter Svar på tilbud Twitter sog-bolig svar-lejetilbud websupport midtdanmark syddanmark sjaelland hovedstaden nordjylland

Martin begyndte som ejendomsinspektør i Haderslev Boligselskab i marts 1987. Fra januar 1995 blev han driftschef, og fra januar 2015 blev han kundechef i det, der siden er blevet til Domea.dk, hvor han havde sit virke fra Naffet 2 i Haderslev.

Martin og jeg blev kolleger i 1992, og han tog mig hurtigt under sine vinger. Man kunne altid køre forbi Martin og spørge, hvad tænker du? Så var man sikker på at få et ærligt svar. Det forhindrede ham ikke i at være meget loyal, både over for kollegerne og virksomheden. Også når cheferne havde fundet på noget, der ikke lige var Martins kop te. Ofte blev Martin brugt som det gode eksempel udadtil, når andre ville høre, hvad vi stod for. Det gjorde han så godt, at det ind imellem næsten blev for meget af det gode. For Martin skulle jo også passe sit arbejde, som han sagde med glimt i øjet.

Martin havde en varm og hjertelig humor. Det første Martin gjorde, da vi blev kolleger, var at lægge en artikel mit bord, hvor man kunne læse om alt det, der kunne gå galt, når man havde fået sådan en stilling, som jeg lige var startet i. Så kan du kigge lidt på den, sagde Martin, og hvis du holder ugen ud, bliver du her nok i mange år. Det holdt stik.

Martin brugte også humoren til at lave practical jokes. Omkring 1994, hvor mobiltelefoner stadig var store og dyre, havde vi på kontoret fået lov at købe én mobiltelefon til deling. Der var ikke råd til mere, sagde chefen. Selvfølgelig tog Martin en legetøjs-telefon med hjemmefra, som han lagde på bordet, hvor chefen ikke kunne undgå at se den. Det havde den ønskede effekt og gav anledning til mange grin blandt kollegerne.

Martin havde altid tid til en snak, både om det arbejdsmæssige og det private. Han ønskede, at andre skulle have det godt. Det er ikke bare en nær kollega, der nu er savnet, men en nær ven. Martin blev 63 år. Æret være Martin Andreasens minde.