Icon / ae andet arrow-down arrow-down arrow-down beboermappen Boligsøgning bytte-fremleje photograph checkmark checkmark document domea_ae dropdown_arrow Forbrug handbog husleje-forbrug hvad-almenbolig klage LinkedIn location login mail opsigelse phone Print reparationer-forbedringer search share_facebook share_linkedin share_mail share_twitter Svar på tilbud Twitter sog-bolig svar-lejetilbud websupport midtdanmark syddanmark sjaelland hovedstaden nordjylland

Domea.dk har på vegne af de almene boligorganisationer indgået aftale med fem rådgiverteams indenfor fire forskellige opgaveområder. Rammeaftalerne giver det enkelte byggeprojekt direkte adgang til højt kvalificerede arkitekter og ingeniører, så der i fællesskab med boligorganisationerne helt fra starten af projekterne kan udvikles gode, attraktive boliger - enten via renoveringer eller som nybyggeri.

Rammeaftalerne gør det muligt at sætte projekter i gang uden langsommelige og dyre udbudsrunder. Det sparer tid og penge i forberedelsen af nye byggerier  og giver mulighed for i endnu højere grad at bruge ressourcerne på byggeriernes kvalitet.

- Når Domea.dk i fremtiden skal renovere og bygge nyt bliver det fortrinsvist med hjælp fra nogle af landets allerdygtigste rådgivere. Vi har valgt rådgivere med stor erfaring indenfor boligbyggeri og med stor fornemmelse for at bygge attraktivt, spændende og indenfor de rammebeløb vi har til rådighed, siger Charlotte Nørbak, der som byggechef i Domea.dk er ansvarlig for rammeaftalerne.

Rådgiverne på rammeaftalerne vil løbende få renoverings- og nybyggeriopgaver via Domea.dk, og den energi, de ellers bruger på tilbudsgivning kan nu i stedet bringes over til selve projektudviklingen. Det betyder, at ingeniører og arkitekter med andre ord kan bruge tiden på det, de er bedst til.

- Domea.dk har til gengæld en forventning om et gensidigt tillidsfuldt samarbejde, hvor rådgiverfirmaerne får mulighed for at komme virkelig tæt på vores beboere og brugere, som jo spiller en vigtig rolle i udviklingen af vores fælles projekter.

Rammeaftalerne løber de næste tre år med mulighed for yderligere forlængelse i et år.

 

Vinderne af rammeaftalerne med Domea.dk er:

Rådgivere på rammeaftalen, der omhandler nybyggeri i Østdanmark er:

Mangor & Nagel, WE, Dominia

Vandkunsten, Wissenberg

ARKITEMA, AB Clausen, JL Engineering

Rambøll, ADEPT

Friis Andersen, JJW, Lyngkilde

 

Rådgivere på rammeaftalen, der omhandler nybyggeri i Vestdanmark er:

ÅRSTIDERNE, INGENIØ'NE

Luplau & Poulsen, Oluf Jørgensen, ON+PSL, Niels Boldt, HH bygge

KPF, Viborg Ing., VITA

Friis & Moltke, Ginnerup, Møller & Grønborg, Spangenberg & Madsen, Rønslev

Kjær & Richter, Stokvad, ARKPLAN

 

Rådgivere på rammeaftalen, der omhandler renoveringsopgaver i Østdanmark er:

KHS, Dines Jørgensen, STED

ARKITEMA, AB Clausen, JL Engineering

Vandkunsten, Orbicon

COWI, NOVA5, VEGA, Urban Power, Kommon

Wissenberg, RUBOW

 

Rådgivere på rammeaftalen, der omhandler renoveringsopgaver i Vestdanmark er:

INGENIØR'NE, ÅRSTIDERNE

COWI, CREO

C.F. Møller, SWECO

RUM, Hundsbæk & Henriksen

ARKITEMA, NIRAS