Icon / ae andet arrow-down arrow-down arrow-down beboermappen Boligsøgning bytte-fremleje photograph checkmark checkmark document domea_ae dropdown_arrow Forbrug handbog husleje-forbrug hvad-almenbolig klage LinkedIn location login mail opsigelse phone Print reparationer-forbedringer search share_facebook share_linkedin share_mail share_twitter Svar på tilbud Twitter sog-bolig svar-lejetilbud websupport midtdanmark syddanmark sjaelland hovedstaden nordjylland

Byggebranchen er inviteret til prisuddelingen ’Building Awards 2018’ den 9. november 2018. Temaet er FN’s 17 Verdensmål for bæredygtig udvikling. Under konferencen bliver de gode løsninger for et bæredygtigt og miljøbevidst byggeri hyldet.

Det er byggemediet Licitationen og Bygherreforeningen, der står bag prisuddelingen, og Domea.dk har fået æren af at uddele Byudviklingsprisen. Prisen hylder et projekt, der har bidraget til værdifuld udvikling af en by eller et område.

- Udvikling af by og land er et samfundsansvar, der ligger naturligt for os, fortæller Charlotte Nørbak, der er byggechef i Domea.dk.

Domea.dk skaber sammen med de almene boligselskaber rammerne for det liv, der skal leves i og mellem boligerne.

Gode boliger består nemlig ikke kun af solide mursten og vedligeholdelsesfrie vinduer. De har også den rette gadebelysning, livlige fælles pladser og meget, meget mere, der gør det rart og trygt at bo lige netop der.

 

I samarbejde udvikler vi fremtidens byer

Det er vigtigt for Domea.dk at tænke længere end til murstenene, når vi er involveret i et boligselskabs byggeprojekt. Byggeriet skal tænkes ind i omgivelserne og resten af byen.

Derfor rådgiver Domea.dks byggeafdeling også altid sine kunder til at overveje, hvordan de kan bidrage til den omkringliggende by, når de bygger og renoverer.

- Udvikling af fremtidens byer kræver samarbejde. Umiddelbart ligger samarbejde på tværs af ejerformer ikke i tankegangen og regelsættet omkring det almene boligbyggeri, men vi udfordrer løbende rammevilkårene, så vores samarbejdsmuligheder udvides. På den måde kan det mangfoldige liv, der findes i det almene boligbyggeri, komme byen til gavn.
Faciliteter kan deles og livet mellem husene gøres endnu bedre, siger Charlotte Nørbak, der fortæller, at det i sidste ende betaler sig at tænke lidt ud af boksen:

- Resultatet er nogle af markedets mest attraktive boliger for unge, familier og ældre, som både er bæredygtige og sætter nye arkitektoniske standarder.