Icon / ae andet arrow-down arrow-down arrow-down beboermappen Boligsøgning bytte-fremleje photograph checkmark checkmark document domea_ae dropdown_arrow Forbrug handbog husleje-forbrug hvad-almenbolig klage LinkedIn location login mail opsigelse phone Print reparationer-forbedringer search share_facebook share_linkedin share_mail share_twitter Svar på tilbud Twitter sog-bolig svar-lejetilbud websupport midtdanmark syddanmark sjaelland hovedstaden nordjylland

Betina Stage har beskæftiget sig med HR-området i mere end 20 år. De sidste 9 år har hun stået i spidsen for HR i Domea.dk, som er en af Danmarks største almene bygge- og boligadministrationer. En virksomhed, der tæller ca. 700 medarbejdere - ansat i Domea.dk eller hos kunderne, der tilsammen ejer ca. 52.000 boliger.  

Med sin forretningsorienterede tilgang til HR har Betina bidraget til den effektivisering af den almene branche, som for alvor har sat ind de senere år. Hun har været med til at tegne den måde, man driver professionel HR på, og det skinner igennem i alle facetter af hendes arbejde, som hun investerer meget af sig selv i. Al HR begynder i Betinas optik med, at man som leder sætter det rette hold. Først derefter giver det mening at tale om fastholdelse og udvikling. Netop lederudvikling er et område, der er i fokus for Betina. Hun nyder at se mennesker vokse, og at være i en kultur hvor der er kort fra tanke til handling.

Betina mener selv, hun er Danmarks heldigste HR-chef, der fra hun som helt nyuddannet i konsulentbranchen lærte håndværket rekruttering af nogle af landets skarpeste headhuntere, og til i dag hvor hun er i en virksomhed, der i den grad værdsætter en professionel HR-indsats. Dette sker ved et markant fokus på fx professionel ledelse, høj trivsel og kompetenceudvikling - og ikke mindst ved at bidrage til at realisere og implementere Domea.dks ambitiøse strategi. Den handler bl.a. om at være frontløber og sætte den digitale, forretningsmæssige og ledelsesmæssige dagsorden i en relativt traditionsbunden branche.

Hvor nogle virksomheder skal anstrenge sig for at finde relevante CSR-dagsordener, har Betina også her haft heldet med sig ved at være havnet i en virksomhed, der naturligt har CSR på dagsordenen. At bidrage til at helt almindelige mennesker kan få et godt og trygt hjem, som de har råd til at betale, giver jo mening for de fleste. Derfor kan hun med stolthed se tilbage på mange rekrutteringer af kompetente medarbejdere, der kan tage æren for Domea.dks anerkendelse i det almene marked.

Betinas eget hjem ligger i Tårnby på Amager, hvor hun bor med sin mand Michael og deres to drenge Gustav på 17 år og Fillip på 14 år. Hendes sparsomme fritid bruges på fitness, vandreture og rejser.

Domea.dk er sat i verden for at skabe, drive og udleje gode, trygge boliger, som er til at betale for almindelige mennesker. Det forudsætter så lav en husleje som muligt. Det opnås gennem løbende effektivisering og digitalisering af administration og drift af kundernes – de almene boligselskabers – cirka 52.000 boliger. Domea.dk er non-profit, ejet af kunderne og demokratisk ledet. Domea.dk drives som en kommerciel virksomhed for at sikre så lav en husleje som muligt.