Icon / ae andet arrow-down arrow-down arrow-down beboermappen Boligsøgning bytte-fremleje photograph checkmark checkmark document domea_ae dropdown_arrow Forbrug handbog husleje-forbrug hvad-almenbolig klage LinkedIn location login mail opsigelse phone Print reparationer-forbedringer search share_facebook share_linkedin share_mail share_twitter Svar på tilbud Twitter sog-bolig svar-lejetilbud websupport midtdanmark syddanmark sjaelland hovedstaden nordjylland

Charlotte Nørbak, der er direktør for Byggeri og byudvikling i Domea.dk, blev i går på AlmenNets generalforsamling og årsmøde valgt ind i bestyrelsen.

AlmenNet er en forening og et netværk for udviklingsorienterede almene boligadministrationer. Pt. har AlmenNet 55 medlemsorganisationer, som tilsammen repræsenterer mere end 460.000 almene boliger i Danmark. Af dem repræsenterer Domea.dk 90 boligorganisationer og de ca. 60.000 boliger, de ejer.

- AlmenNet er et stærkt netværk, der har fokus på at udvikle de gode løsninger for at fremtidssikre de almene boliger – og her har vi alletiders mulighed for at sætte spotlys på den almene branche i fællesskab. Jeg vil arbejde for at profilere den almene branche yderligere og vise, at vi er en moderne branche, der går forrest, når det kommer til at udvikle byggeri og boligmarked i Danmark – på trods af at vi måske stadig har et lidt støvet ry, siger Charlotte Nørbak og peger på netop noget af det, aktørerne i den almene branche er gode til: at løfte i flok.

Det nyvalgte medlem, der det seneste år har været suppleant til AlmenNets bestyrelse, fortæller, at hun har et særligt fokus på bæredygtighed.

- Vi er i høj grad begyndt at tænke bæredygtighed ind i den almene branche, ikke kun bæredygtighed i klimamæssig forstand, når vi bygger, men også social bæredygtighed. Det skal vi have endnu mere succes med, og det er oplagt at bruge AlmenNet som det forum, hvor vi – også – sætter bæredygtighed på dagsordenen, siger Charlotte Nørbak.

Charlotte Nørbak er valgt til AlmenNets bestyrelse for to år.