Icon / ae andet arrow-down arrow-down arrow-down beboermappen Boligsøgning bytte-fremleje photograph checkmark checkmark document domea_ae dropdown_arrow Forbrug handbog husleje-forbrug hvad-almenbolig klage LinkedIn location login mail opsigelse phone Print reparationer-forbedringer search share_facebook share_linkedin share_mail share_twitter Svar på tilbud Twitter sog-bolig svar-lejetilbud websupport midtdanmark syddanmark sjaelland hovedstaden nordjylland

På den anden side af nytår byder Domea.dk velkommen til Jonas Vadstrup, som er ny kommunikationschef i den almene bygge- og boligadministration.

41-årige Jonas Vadstrup kommer senest fra en stilling som kommunikations- og markedsføringsansvarlig på den nye Radio4, og før det var han kommunikationschef i KANT arkitekter. Her har han bl.a. haft ansvaret for virksomhedens interne og eksterne kommunikation, markedsføring, pressehåndtering, og han har været en del af ledelsen.

Det bliver han også i Domea.dk, hvor han bliver chef for kommunikationsafdelingen og blandt meget andet får ansvaret for intern og ekstern kommunikation, pressearbejde og for at professionalisere linje- og lederkommunikationen, herunder al kommunikation omkring den nye strategi.

- Vi går en spændende tid i møde i Domea.dk, hvor vi skal udrulle vores nye strategi, som i høj grad fokuserer på at tage udgangspunkt i kundernes individuelle behov. Her vil den nye kommunikationschef komme til at spille en hovedrolle, og vi har fundet den rette mand i Jonas til at løfte den opgave. Jonas har både stor strategisk og politisk forståelse og kommer med en stærk kommunikationsfaglig baggrund, hvor han dels har opereret på strategisk niveau og dels siddet med fingrene helt nede i opgaverne – så jeg er overvist om, at vi har fundet det rette match. Jeg glæder mig meget til samarbejdet, siger administrerende direktør i Domea.dk Thomas Holluf Nielsen.

En vigtig opgave

Jonas Vadstrup var i en årrække i Danmarks Radio, hvor han besad flere poster, herunder bl.a. rollen som chefrådgiver for DR’s generaldirektør og den øvrige ledelse. Her handlede det om at levere public service til danskerne, i Domea.dk er fokus at gøre Danmark til et bedre og billigere sted at bo – for alle mennesker.

- Domea.dk løfter sammen med kunderne den vigtige opgave at understøtte en bæredygtig by- og boligudvikling. Det handler om noget så fundamentalt som at sikre gode og trygge almene boliger for helt almindelige mennesker. Og den ambition glæder jeg mig til at være med til at folde ud og sætte ord på, siger Jonas Vadstrup om de nye udfordringer i karrieren, hvor han er klar til at hoppe ombord på den nye strategiske rejse, Domea.dk har taget hul på:

- Domea.dk står over for at skulle redefinere sit strategiske fokus som virksomhed i de kommende år. Fra i dag primært at levere bygge- og boligadministration bevæger vi os i retning af at tilbyde kunderne en bredere og mere fleksibel vifte af rådgivningsydelser. Også her ligger der en enormt spændende opgave, som jeg ser meget frem til at være med til at drive frem.

Jonas Vadstrup er gift med Anna og har to børn på 4 og 8 år. Familien bor i Kastrup.

Jonas Vadstrup tiltræder i Domea.dk den 1. januar 2020.