Icon / ae andet arrow-down arrow-down arrow-down beboermappen Boligsøgning bytte-fremleje photograph checkmark checkmark document domea_ae dropdown_arrow Forbrug handbog husleje-forbrug hvad-almenbolig klage LinkedIn location login mail opsigelse phone Print reparationer-forbedringer search share_facebook share_linkedin share_mail share_twitter Svar på tilbud Twitter sog-bolig svar-lejetilbud websupport midtdanmark syddanmark sjaelland hovedstaden nordjylland

Domea.dk og boligselskaberne fortsætter så vidt muligt sine byggeprojekter rundt om i landet de næste 14 dage. Vi tager alle nødvendige forholdsregler, som myndighederne har udstukket i forbindelse med coronaudbruddet i Danmark.

Dermed lægger Domea.dk sig på samme linje som statens egen bygherre, Bygningsstyrelsen, flere af de største entreprenører i Danmark og i tråd med den udmelding, Dansk Byggeri er kommet med.

Domea.dk tager den aktuelle situation i landet meget alvorligt og beder også vores entreprenører og andre samarbejdspartnere på byggepladserne om at tage de nødvendige forholdsregler og instruere deres personale i, hvordan de bedst muligt agerer og passer på sig selv og hinanden.

- Vi forsøger at balancere det bedste, vi kan, den kommende tid, så vi på den ene side tager alle de nødvendige smittehensyn, og på den anden holder hjulene i gang, så vi undgår fordyrelser og forsinkelser, siger direktør for Byggeri og byudvikling i Domea.dk Charlotte Nørbak og understreger, at Domea.dk selvfølgelig følger udviklingen.

Charlotte Nørbak opfordrer entreprenørerne til at tage fat i byggeprojektlederen på det pågældende projekt, hvis der fx opstår leveranceproblemer eller smitte på byggepladsen, så vi kan forholde os til den konkrete situation og finde en løsning.

Domea.dk’s administrative personale på byggeprojekterne arbejder stadig på fuld styrke, mange hjemmefra, men de kan kontaktes, som de plejer, på mobil og mail.