Icon / ae andet arrow-down arrow-down arrow-down beboermappen Boligsøgning bytte-fremleje photograph checkmark checkmark document domea_ae dropdown_arrow Forbrug handbog husleje-forbrug hvad-almenbolig klage LinkedIn location login mail opsigelse phone Print reparationer-forbedringer search share_facebook share_linkedin share_mail share_twitter Svar på tilbud Twitter sog-bolig svar-lejetilbud websupport midtdanmark syddanmark sjaelland hovedstaden nordjylland

Domea.dk's landskonference 2020, som skulle være afholdt den 3. og 4. april på Hotel Nyborg Strand på Fyn, er aflyst.

Beslutningen om at aflyse Landskonferencen er truffet i direkte forlængelse af myndighedernes skærpede instrukser og regeringens nylige opfordring til at aflyse større arrangementer for at undgå risiko for smittespredning af coronavirus.

- Det er naturligvis drønærgerligt, for Landskonferencen er et arrangement, vi er mange, der har set frem til – og som der er gået lang tid med at forberede. Men som situationen er nu og set i lyset af den seneste tids udvikling, kan vi simpelthen ikke forsvare at samle så mange mennesker under samme tag, siger formand for Domea.dk Poul Rasmussen.

Hvis du allerede er tilmeldt Landskonferencen, vil tilmeldingen automatisk blive annulleret.

Generalforsamling vil blive afholdt

Det er fortsat planen af afholde den årlige generalforsamling, som var planlagt til at ligge umiddelbart før den nu aflyste landskonference. Generalforsamlingen vil dog blive afviklet under et forsigtighedsprincip, hvilket konkret betyder, at bestyrelse og direktion i den kommende tid tager stilling til, hvordan og i hvilken form den bedst kan afholdes.

Mere information om Generalforsamlingen følger i nærmeste fremtid.