Icon / ae andet arrow-down arrow-down arrow-down beboermappen Boligsøgning bytte-fremleje photograph checkmark checkmark document domea_ae dropdown_arrow Forbrug handbog husleje-forbrug hvad-almenbolig klage LinkedIn location login mail opsigelse phone Print reparationer-forbedringer search share_facebook share_linkedin share_mail share_twitter Svar på tilbud Twitter sog-bolig svar-lejetilbud websupport midtdanmark syddanmark sjaelland hovedstaden nordjylland

Den 18. september samles vi til Generalforsamlingen i Domea.dk. Desværre er Landskonferencen i år som bekendt aflyst på grund af corona, men tilmeldingen til Generalforsamlingen er nu åben.

Generalforsamlingen er Domea.dk's øverste myndighed og er sammensat af bestyrelserne i de lokale boligorganisationer fra hele landet. Det er i de bestyrelser, man vælger, hvem der skal deltage i Generalforsamlingen.

Tilmeld dig Generalforsamlingen her.

Generalforsamlingen finder sted på Hotel Nyborg Strand, den 18. september 2020.

Den officielle indkaldelse til Generalforsamlingen er sendt ud via mail/brev tidligere, men du kan også tilmelde dig nu via ovenstående link.

I Domea.dk opfordrer vi alle boligorganisationer til maksimalt at sende to deltagere til Generalforsamlingen. De repræsentanter, der er med på generalforsamlingen, råder automatisk over alle boligorganisationens stemmer.

Grundet corona, har vi i år et særligt ansvar for at passe godt på os selv og hinanden. Det betyder helt konkret at:

  • Vi overholder myndighedernes krav og anbefalinger, så vi sikrer gennemførelsen af et trygt møde.
  • Vi tager forbehold for aflysning af mødet, hvis fx forsamlingsforbuddet ændres.
  • Vi opfordrer til, at hver boligorganisation maksimalt deltager med 2 personer (den eller de fremmødte råder automatisk over alle boligorganisationens stemmer).
  • Hold afstand til de øvrige deltagere - undgå tæt kontakt og håndtryk
  • Bliv hjemme, hvis du mener at tilhøre en særlig risikogruppe
  • Bliv hjemme, hvis du føler dig syg eller har symptomer
  • Forhåndstilmelding til mødet er påkrævet

Hvem kan jeg spørge?

Du er velkommen til at ringe til Hanne Thor Slaarup på 76 64 64 09 eller skrive en mail på hsl@domea.dk, hvis du har spørgsmål til tilmelding eller andet.
Er der noget, du er i tvivl om under Generalforsamlingen, kan du altid henvende dig til Domea.dk’s personale.