Icon / ae andet arrow-down arrow-down arrow-down beboermappen Boligsøgning bytte-fremleje photograph checkmark checkmark document domea_ae dropdown_arrow Forbrug handbog husleje-forbrug hvad-almenbolig klage LinkedIn location login mail opsigelse phone Print reparationer-forbedringer search share_facebook share_linkedin share_mail share_twitter Svar på tilbud Twitter sog-bolig svar-lejetilbud websupport midtdanmark syddanmark sjaelland hovedstaden nordjylland

Corona fylder fortsat meget i vores hverdag og både forsamlingsforbud og øvrige restriktioner har konsekvenser for en række arrangementer i beboerdemokratiet. Ét af disse er Domea.dk’s store årlige landskonference i Nyborg, som nu desværre må aflyses.

Beslutningen om at aflyse kommer i forlængelse af myndighedernes skærpede corona-restriktioner og det nationale påbud om at aflyse alle sociale arrangementer. Når aflysningen kommer allerede nu, er det fordi, man i bestyrelse og direktion ønsker at agere rettidigt, så vi ikke risikerer at hænge på en efterregning for en konference, som alligevel ikke kan gennemføres.

- Jeg ved, at vi er mange, som havde glædet os meget til at se hinanden igen efter en lang periode med social afstand. Men som situationen er nu, kan det desværre ikke lade sig gøre. Det er drønærgerligt, men det bedste vi kan gøre, er at passe godt på os selv og hinanden – og så glæde os over, at der trods alt er ved at være lys for enden af tunnelen, siger bestyrelsesformand for Domea.dk Poul Rasmussen.

Generalforsamling udskydes

Mens det er nødvendigt at trække i håndbremsen, når det gælder planlægningen af den årlige landskonference, så er der stadig et håb om, at generalforsamlingen kan gennemføres.

Den er i første omgang udskudt til senere på året og vil derudover blive afviklet på alternativ vis, med færre deltagere og under hensyn til gældende restriktioner.

- Sidste år lykkedes det os som bekendt at gennemføre generalforsamlingen. Det foregik ganske vist med færre deltagere, fuldmagter, mundbind og en masse forholdsregler, men det lykkedes. Og det håber vi i bestyrelsen og direktionen meget på, at det vil gøre igen i år. Vi vil i al fald lægge os i selen for at gøre det muligt – og så må vi se, om det kan lade sig gøre, siger formanden.

Den udskudte generalforsamling er planlagt til afholdelse den 11. juni 2021 på Hotel Nyborg Strand. Naturligvis under forudsætning af, at corona-restriktionerne tillader det – og efter de anbefalinger, myndighederne udstikker til den tid.

Digitale opstillingsmøder

Normalt er det på kredsmøderne, at de fremmødte beboere indstiller kandidater til valg til Domea.dk's bestyrelse. Men heller ikke her er tingene i år, som de plejer at være. I år kommer det nemlig til at foregå digitalt, da forsamlingsforbuddet ikke gør det muligt at afholde fysiske møder. Det sker i stedet i forbindelse med de kommende digitale regionsmøder.

Domea.dk’s generalforsamling består af bestyrelsesmedlemmer fra ca. 80 boligselskaber fra hele landet, der alle er kunder hos Domea.dk.
På generalforsamlingen vælges medlemmer til Domea.dk’s bestyrelse samt formand og næstformand for bestyrelsen.