Icon / ae andet arrow-down arrow-down arrow-down beboermappen Boligsøgning bytte-fremleje photograph checkmark checkmark document domea_ae dropdown_arrow Forbrug handbog husleje-forbrug hvad-almenbolig klage LinkedIn location login mail opsigelse phone Print reparationer-forbedringer search share_facebook share_linkedin share_mail share_twitter Svar på tilbud Twitter sog-bolig svar-lejetilbud websupport midtdanmark syddanmark sjaelland hovedstaden nordjylland

I det nye år skal en af landets mest aktive byggeafdelinger have ny chef. Det sker, da Charlotte Nørbak efter fem år i spidsen for Byggeri og byudvikling i Domea.dk har valgt at søge nye udfordringer.

- Jeg har haft nogle fantastiske år sammen med et stort hold af dygtige og engagerede medarbejdere og ledere. Jeg ser tilbage på nogle gode år, hvor vi har vækstet og sammen med vores kunder opført en lang række almene boligprojekter i hele landet – projekter, som for en stor dels vedkommende har været med til at flytte grænserne for det almene boligbyggeri og vise vejen i vores branche, siger Charlotte Nørbak.

Toneangivende spiller i branchen

I sin tid i Domea.dk har Charlotte Nørbak været med til at forme og udvikle en byggeafdeling med kontor i Øst- og Vestdanmark og med en samlet byggeportefølje på mere end 200 igangværende byggeprojekter.

Foruden udviklingen af selve byggeforretningen har hun også markeret sig som en fagligt stærk leder og bannerfører for arbejdet med at integrere målsætninger for bæredygtighed, som en central del af byggeforretningsførelsen.

- Charlotte har stået i spidsen for byggeafdelingen i en periode, hvor der i den grad har været damp på kedlerne. Hun har med rolig hånd og stor faglig ekspertise været medvirkende til, at Domea.dk i tæt samarbejde med vores kunder er en af de aktører i markedet, som bygger allerflest almene boliger. Dermed har hun også været med til at løfte en vigtig samfundsopgave, nemlig at sikre, at vi får bygget de almene boliger, som der er så meget behov for, siger Thomas Holluf Nielsen, administrerende direktør i Domea.dk.

Charlotte Nørbak fratræder sin stilling med udgangen af januar 2022, hvor hun skifter til Emcon Bygherrerådgivning. Der er på nuværende tidspunkt ikke sat navn på hendes afløser.